Skip to content

Geweldig geluid met
Sonos

Een draadloze luidspreker is goed – twee goede luidsprekers is nog veel beter! HiFi Klubben geeft je een geweldig geluid en alle draadloze mogelijkheden van Sonos in een compact minisysteem.

Met Sonos is het heel eenvoudig om alle kamers te vullen met draadloze muziek. Maar je hebt natuurlijk één kamer nodig met geweldig geluid; geluid waar je echt kippenvel van krijgt. Dan wordt muziek een ervaring, in plaats van gewoon achtergrondgeluid. Je hebt je twee oren namelijk niet voor niets – en dus heb je een echt Sonos-systeem met twee luidsprekers nodig!

De Sonos Amp is een complete mini-installatie met dezelfde, mooie smartphone-controller als de populaire Sonos-luidsprekers. En bovendien klinkt hij even goed als een traditionele stereo-installatie. Een eenvoudige, maar geniale oplossing waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. En je kunt het systeem blijven uitbreiden met zoveel grote en kleine Sonos-luidsprekers als je maar wilt.

Wij maken Sonos nóg beter

Als je een Sonos bij HiFi Klubben koopt, kun je kiezen uit meer dan 350 verschillende luidsprekers. In andere winkels zie je er misschien drie – als je geluk hebt. En dus kunnen wij een systeem voor je samenstellen dat past bij je interieur en je budget.

Wij verkopen Sonos ook al veel langer dan andere hifi-ketens, en dus krijg je bij ons de beste keuze en het beste advies. En bovendien, bij ons krijg je 5 jaar garantie op alle producten, helemaal gratis!

Kortom: wij maken Sonos nóg beter. Kom eens langs bij HiFi Klubben en ervaar het verschil!

Kies een echte HiFi-installatie van Sonos