Skip to content

Perfect stereogeluid met
Sonos

Een draadloze luidspreker is goed – twee goede hifi-luidsprekers is nog veel beter! HiFi Klubben geeft je een geweldig geluid en alle draadloze mogelijkheden van Sonos in een compact minisysteem.

Met Sonos is het heel eenvoudig om al je kamers te vullen met draadloze muziek. Maar je hebt natuurlijk één kamer nodig met geweldig geluid; geluid waar je echt kippenvel van krijgt. Dan wordt muziek een ervaring, in plaats van gewoon achtergrondgeluid. Je hebt je twee oren namelijk niet voor niets – en dus heb je een echt Sonos-systeem met twee luidsprekers nodig!

Veel beter geluid met twee luidsprekers

Eén draadloze luidspreker kan heel goed klinken, maar je krijgt nooit de echte diepte of het perspectief in je muziek. Voor een echt stereobeeld heb je altijd twee aparte luidsprekers nodig die op afstand van elkaar staan, zodat de kleine geluidsverschillen in het linker- en rechterkanaal een bijna magisch 3D-effect kunnen creëren.

Als je een 100% draadloos Sonos-stereosysteem wilt, kun je de app gebruiken om twee Sonos-luidsprekers zo in te stellen dat ze het linker- en rechterkanaal weergeven. Zo krijg je een veel beter geluid en meer volume dan met één luidspreker. Twee Sonos One’s zijn heel geschikt voor kleinere ruimtes, bijvoorbeeld een keuken of thuiskantoor, en als je een grotere kamer hebt of gewoon houdt van veel volume, kun je twee Sonos Five’s kiezen. Dan heb je genoeg vermogen, ook als je een feestje geeft.

Als je kijkt (of luistert) naar de geluidskwaliteit, dan is een oplossing met twee Sonos-luidsprekers best duur, en het geluid wordt bovendien zwaar gemanipuleerd door de geïntegreerde DSP. Voor echt hifi-stereogeluid is er een veel betere oplossing, namelijk de compacte en draadloze Sonos Amp in combinatie met een paar echte hifi-luidsprekers.

Sonos
AMP

De Sonos Amp heeft genoeg vermogen en slimme functies om je muziek een nieuwe dimensie te geven. 2 x 125 watt is meer dan voldoende om een paar echt goede hifi-luidsprekers aan te sturen, en je krijgt er ook nog een HDMI-ingang bij. Dat betekent dat je een TV kunt aansluiten met automatisch in-/uitschakelen, perfecte digitale geluidskwaliteit en heel eenvoudig het volume kunt regelen met de afstandsbediening van de TV. Dan krijg je dus goed geluid én een handige bediening.

Bovendien kun je de Sonos Amp opbergen achter het deurtje van een TV-meubel of in een techniekruimte, zodat je interieur er geen last van heeft.
Koop Sonos AMP hier

Sonos Amp – een echte hifi-oplossing

De Sonos Amp is een complete mini-installatie met dezelfde, mooie smartphone-controller als de populaire Sonos-luidsprekers. En bovendien klinkt hij even goed als een traditionele stereo-installatie. Een eenvoudige, maar geniale oplossing waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Dit is de ideale oplossing voor je woonkamer, en je kunt het systeem blijven uitbreiden met zoveel grote en kleine Sonos-luidsprekers als je maar wilt.

Stereogeluid
via de Sonos-app

Het is helemaal niet moeilijk om je Sonos-luidsprekers met de Sonos-app in te stellen als stereoluidsprekers. Het enige wat je nodig hebt, zijn twee Sonos-luidsprekers van hetzelfde type, en dat deze luidsprekers als een aparte kamer zijn toegevoegd aan je systeem. Open vervolgens de Sonos-app op je telefoon:

 • Open de Sonos-app.
 • Onder ‘Instellingen’ ga je naar ‘Systeem’.
 • Onder ‘Producten’ tik je op een van de luidsprekers die je voor je stereosysteem wilt gebruiken.
 • Tik op ‘Configureer stereoparen’ (of ‘Creëer stereoparen’, als je de Sonos S1-controller gebruikt) en volg de instructies in de app.
 • Het is zo klaar en je muziek klinkt ineens veel beter. Als je nog steeds problemen hebt met de setup, ga dan even naar jouw lokale HiFi Klubben. Dan helpen wij je verder.

  Wij maken Sonos nóg beter

  Als je een Sonos Amp bij HiFi Klubben koopt, kun je kiezen uit meer dan 350 verschillende luidsprekers. In andere winkels zie je er misschien drie – als je geluk hebt. En dus kunnen wij een systeem voor je samenstellen dat past bij je interieur en je budget.

  Wij verkopen Sonos ook al veel langer dan andere hifi-ketens, en dus krijg je bij ons de beste keuze en het beste advies. En bovendien, bij ons krijg je 5 jaar ledengarantie op alle producten, helemaal gratis!

  Kortom: wij maken Sonos nóg beter. Kom eens langs bij HiFi Klubben en ervaar het verschil!

  Sonos