Skip to content
Sonos Port Muziekstreamer

SonosPortMuziekstreamer

Breid je installatie of actieve luidsprekers uit met streaming en eindeloos veel Sonos-functies. Een echte hifi-oplossing!
stuk€ 389,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Sonos Port – slimme en veelzijdige muziekstreamer met multiroom voor installatie of actieve luidsprekers

De Sonos Port is een slimme en gebruiksvriendelijke draadloze muziekstreamer die je heel eenvoudig aansluit op je installatie of actieve luidsprekers. Je krijgt direct toegang tot alle draadloze mogelijkheden zoals multiroom, zonder dat je de hele installatie hoeft te vervangen. Een betaalbare en flexibele oplossing voor streaming met echte hifi-kwaliteit.

Met de Sonos-app, AirPlay 2 en de mogelijkheid tot voice-control kun je met de allernieuwste functies genieten van je favoriete muziek – waar en wanneer je maar wilt. En je kunt supersimpel draadloze luidsprekers in andere kamers toevoegen, zodat je heel eenvoudig je hele huis kunt vullen met draadloze muziek.

Een slim detail van de Sonos Port is de geïntegreerde 12V-trigger. Als je installatie deze functie ondersteunt, gaat hij automatisch aan als je een nummer kiest met de Sonos-app. Dat betekent dat je dus niet eerst op zoek hoeft te gaan naar de afstandsbediening als je muziek wilt luisteren, wat echt heel handig is. De installatie gaat bovendien uit als de Sonos Port uitgaat, en dat is weer goed voor je elektriciteitsrekening.

De Sonos Port is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief RCA-kabel.

Meer informatie volgt.

Testen van de Sonos Port

Technische specificaties

Audio-ingangRCA (analoog)
Audio-uitgangCoax, RCA (analoog)
Draadloze overdrachtWi-Fi
Ingang (overig)Ethernet

Accessoires voor de Sonos Port

Aanbevolen producten

Sonos Amp Muzieksysteem met streaming
Muzieksysteem met streaming
€ 779,00 / stuk
Sonos Five Draadloze luidspreker
Sonos Five
Draadloze luidspreker
€ 539,00 / stuk