Skip to content

De kans is groot dat je al bijna alles hebt om met Sonos aan de slag te gaan, namelijk een smartphone, een draadloos netwerk (Wi-Fi) en een streamingservice (Spotify, TIDAL, Napster enz.). Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een draadloze Sonos-luidspreker en de Sonos-app op je smartphone. De installatie duurt maar een paar minuten en daarna ben je klaar. Je kiest de muziek direct met de Sonos-app, of je nu naar internetradio of een streamingservice wilt luisteren.

50 producten

Sonos is ongetwijfeld het meest verkochte en meest geteste streamingsysteem dat er bestaat. Het is bijzonder gebruiksvriendelijk en het werkt met de meeste streamingservices. HiFi Klubben verkoopt het volledige Sonos-assortiment en we hebben jarenlange ervaring met dit systeem. Je kunt zelf kiezen of je meteen een volledig systeem wilt, of dat je liever begint met één Sonos-luidspreker en dit later uitbreidt. Bij HiFi Klubben krijg je geweldig advies en 5 jaar garantie op alles!

Goed geluid in alle kamers met Sonos

Sonos is een draadloos muzieksysteem dat speciaal is ontworpen om in alle kamers van je huis te kunnen passen. Een geluidssysteem installeren in het hele huis lijkt misschien een lastig project, maar het is eigenlijk heel gemakkelijk. Als je een smartphone hebt, een streamingservice – bijvoorbeeld Spotify of TIDAL – en een Wi-Fi-verbinding, dan ben je al een heel eind op weg. Het enige dat je nog nodig hebt, is een draadloze Sonos-luidspreker en een app die je kunt downloaden met je smartphone.

Zodra je de app hebt gedownload, kun je verbinding maken en alles aansturen. Je gebruikt dus de Sonos-app, of je nu naar muziek, radio, een podcast enz. wilt luisteren. En ook de andere gezinsleden kunnen het Sonos-systeem bedienen met hun smartphone.

Kies een systeem dat bij jou past

Met het slimme Sonos-multiroomsysteem kun je zelf kiezen hoe veel of hoe weinig luidsprekers je in je kamers wilt hebben. Als je echt goed geluid wilt, maar liever geen grote installatie, kun je kiezen voor twee draadloze Sonos-luidsprekers. Dat geeft een veel beter geluid dan met maar één luidspreker. 

Natuurlijk klinkt dit nooit zo goed als een echte installatie met hifi-luidsprekers, dus als je echt alles uit je muziek wilt halen, kun je misschien beter dat kiezen – zeker in de kamer waar je het meeste naar muziek luistert, bijvoorbeeld in de woonkamer. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor een draadloze mini-installatie met een Sonos Amp en een paar goede luidsprekers. Of een Sonos Port-muziekstreamer, die je kunt aansluiten op je bestaande installatie. In de keuken, slaapkamer enz. kun je dan kiezen voor kleinere, draadloze luidsprekers – tenminste, als je niet in elke kamer een installatie wilt. 

De luidsprekers van Sonos komen in allerlei soorten en maten, dus je vindt altijd wel iets dat bij je past. Als je op zoek bent naar een discrete oplossing, dan zijn de stijlvolle inbouwluidsprekers van Sonos misschien iets voor jou. Of je kiest een paar andere, discrete luidsprekers en zet ze in de boekenkast, of je hangt ze aan de muur of het plafond. 

Alle producten van Sonos zijn populair, maar vooral hun draadloze luidsprekers zie je echt overal. Deze serie bestaat o.a. uit de Move, PLAY:1 en PLAY:5 – allemaal met een ander formaat en een andere functie. 

Binnenkort komt de vervanger van de PLAY:1 : de Sonos One SL, met dezelfde geweldige technologie en een stijlvol design. Je kunt ook kiezen voor de Sonos One (Gen 2). Die is vergelijkbaar met de SL, maar heeft geïntegreerde voice-control, zodat je je muziek nog gemakkelijker kunt bedienen.

Met Sonos heb je dus keuze genoeg en vind je altijd een oplossing die bij jou past.

En als je geen zin of budget hebt om je hele huis meteen vol te zetten met Sonos-luidsprekers, kun je het systeem ook langzaam uitbreiden en steeds meer kamers vullen met goed geluid.

Dankzij het uitgebreide assortiment van Sonos vind je voor elke kamer de perfecte draadloze luidspreker – qua formaat, kleur en ontwerp. Als je kiest voor de Sonos Move krijg je ook geïntegreerde Bluetooth en een accu, waardoor je je muziek mee kunt nemen in de tuin of op vakantie.

Verwen je TV-geluid met Sonos

Misschien heb je al een van onze OLED-, QLED- of andere TV’s. Hoe dan ook, als je een goede TV hebt, is het natuurlijk zonde om geen goed geluid te hebben, bijvoorbeeld als je naar films, series, sport enz. kijkt. 

Sonos-soundbar

Met een soundbar van Sonos – bijvoorbeeld de Sonos Beam (Gen 2) of Sonos Arc – krijg je een schitterend TV-geluid en een stijlvolle luidspreker die aan de muur onder je TV hangt. Deze smalle, langwerpige luidspreker is mooi en discreet, omdat hij perfect aansluit bij de TV en dus een natuurlijk onderdeel van het scherm wordt. En als je TV niet aan de muur hangt, kun je hem ook op een plank onder de TV zetten. In dat geval kun je trouwens ook kiezen voor een Sonos PLAYBASE, een platte luidspreker waar je een TV op kunt zetten.

Met de mooie flatscreens van tegenwoordig blijft de geluidskwaliteit vaak ver achter bij de schitterende beeldkwaliteit. Als je het ons vraagt, is een goed luidsprekersysteem daarom essentieel, en met een soundbar klinkt alles een stuk beter dan met de piepkleine luidsprekertjes in je TV.

Surroundgeluid van Sonos

Als je nóg beter geluid wilt dan met een soundbar, kijk dan eens naar echt surroundgeluid. Dat is eigenlijk heel simpel en het klinkt echt fantastisch! 

Je krijgt surroundgeluid door twee draadloze achterluidsprekers toe te voegen aan je Sonos-soundbar, eventueel met een draadloze subwoofer voor de allerlaagste frequenties. 

Sonos maakt het echt supersimpel om je eigen home-cinema te bouwen – zonder irritante kabels en veel te grote luidsprekers. Het is gemakkelijk, mooi en echt fantastisch.

Welke luidsprekeroplossing je ook kiest voor je TV, je sluit alles heel eenvoudig aan en de bediening is ook heel simpel – zoals we gewend zijn van Sonos. Geen gedoe met extra afstandsbedieningen, alleen echt goed geluid dat past bij de schitterende beeldkwaliteit van moderne TV’s. En je kunt alle slimme Sonos-functies gebruiken, zoals een remote-app, draadloze multiroommuziek en bij sommige modellen zelfs voice-controle – handig toch!?

Kom eens langs bij HiFi Klubben en vind de oplossing die bij jou past

Bij HiFi Klubben zijn we gek op Sonos. Wij verkopen hun producten al langer dan wie dan ook, dus we kennen het systeem als onze broekzak. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je goed adviseren. Kom maar eens naar een van onze winkels als je benieuwd bent naar een multiroomsysteem van Sonos. 

Dan kunnen we samen je perfecte systeem samenstellen; een systeem dat past bij jouw situatie, stijl en budget. Als je langskomt, krijg je ook een beter idee van wat er allemaal kan en kun je alle luidsprekers in het echt ervaren, zodat je precies weet waar je je geld aan uitgeeft. 

Het internet is handig om prijzen te vergelijken of om te zoeken naar aanbiedingen, maar wij adviseren je altijd om even langs te komen, zodat je zeker weet dat je nieuwe Sonos-systeem perfect past bij jou en je huis.