Skip to content

Multiroom speakers

65 producten
Er worden 42 producten weergegeven van de 65

Multiroom luidsprekers

Multiroom luidsprekers schenken de optimale flexibiliteit van een draadloze verbinding en een heerlijk geluid in elke kamer van je huis. Alle huisgenoten kunnen elke luidspreker bedienen vanaf hun eigen smartphone of tablet, zodat iedereen tegelijkertijd van zijn of haar lievelingsmuziek kan genieten in de kamer waar ze op dat moment zijn. Bij Hifi Klubben bieden we drie verschillende multiroom-systemen aan: Bluesound, Sonos en HEOS. Ze blinken elk op hun eigen manier uit en hebben elk hun eigen kenmerkende design. Bij ons kun je dus een multiroom luidspreker vinden die aansluit op je stijl en voldoet aan al je wensen.

Verwen jezelf met voortreffelijk geluid in elke kamer

Draadloze multiroom speakers zijn een geniale oplossing voor een eersteklas geluidsbeleving in het hele huis, zonder gedoe met kabels elke keer dat je een nieuwe speaker aan de collectie toevoegt. Multiroom speakers communiceren met elkaar via wifi. Met een multiroom-systeem kun je, zodra alle elementen aangesloten zijn, meerdere feestjes tegelijkertijd hosten in verschillende delen van het huis.

Multiroom speakers geven je een completere ervaring dan bijvoorbeeld bluetooth speakers doen. Je vermijdt dat je de batterij van je iPhone binnen de kortste keren leeg is, en je muziek wordt niet de hele tijd onderbroken door inkomende oproepen en berichten. Een ander groot voordeel is dat je je smartphone en speaker niet telkens opnieuw met elkaar hoeft te verbinden als je de speaker wilt gebruiken. Zodra je de twee apparaten voor de eerste keer met elkaar gekoppeld hebt, gaat dat de volgende keren automatisch.

Bovendien kan het hele gezin elke individuele multiroom speaker direct vanaf hun smartphone of tablet bedienen. Dit betekent dat jij tijdens het douchen in de badkamer naar je eigen afspeellijst kunt luisteren, terwijl je kinderen in hun kamer hun eigen favoriete muziek kunnen afspelen. Je kunt ook zelf instellen hoeveel multiroom speakers je maximaal tegelijkertijd wilt muziek laten spelen. Eenvoudig, flexibel en gewoonweg briljant.

Je kunt genieten van het gemak dat multiroom speakers je schenken, ongeacht het type smartphone dat je hebt – iPhone of Android. Het maakt verder ook niet uit of er verschillende soorten telefoons in het gezin zijn of dat jullie tegelijkertijd met het systeem zijn verbonden.

Drie opties van multiroom-systemen

Er zijn drie merken van multiroom speakers om uit te kiezen: Sonos, HEOS en Bluesound. Ze hebben allemaal zo hun voordelen en hun beperkingen. Welk systeem het beste bij jou past, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en specifieke behoeften.

Je kunt meer lezen over elk systeem en de mogelijke beperkingen ervan (bijvoorbeeld in verband met YouTube, Spotify enz.) op de betreffende categoriepagina’s. En natuurlijk ben je ook van harte welkom om langs te komen bij HiFi Klubben en al je vragen op ons af te vuren.

Start eenvoudig en breid uit op je eigen tempo

Multiroom klinkt misschien wat overweldigend, maar het is echt een van de eenvoudigste totaaloplossingen. Het enige wat je nodig hebt is een draadloze multiroom speaker en een smartphone waarop je de app van het systeem dat je gekozen hebt kunt downloaden. Wanneer je de app downloadt, zal deze je automatisch doorheen de initiële installatie begeleiden. Daarna doet de app gewoon vlotjes zijn werk. Als je de eerste keer hulp nodig hebt bij het instellen van de app, helpen we je graag.

Het luisterplezier begint zodra je de app en de speaker(s) hebt gekoppeld. De speakers zijn helemaal draadloos, dus vanaf nu struikel je nooit meer over een kabel. En als je op een bepaald moment gaat verhuizen, hoef je de speakers maar in te pakken en weer neer te zetten in je nieuwe woning.

Je kunt van start gaan met één enkele multiroom speaker, bijvoorbeeld voor in de woonkamer of de keuken, en later uitbreiden wanneer je er klaar voor bent. Draadloze multiroom speakers zijn supergemakkelijk te verbinden, vooral als je de app al hebt geïnstalleerd en ingesteld.

Als je meerdere multiroom speakers aan je geluidsinstallatie wilt toevoegen, hoef je alleen maar te weten dat ze van hetzelfde merk moeten zijn. Met andere woorden: is je eerste element een Sonos speaker, dan zul je moeten uitbreiden met andere Sonos apparaten. Hetzelfde geldt voor HEOS en Bluesound speakers.

Een leuk bijkomend voordeel van speakers van hetzelfde merk, is dat ze qua ontwerp en werking mooi bij elkaar passen. Dit zorgt voor een stijlvolle uitstraling en een rode draad doorheen je geluidssysteem. Bovendien krijg je een harmonieuze geluidsbeleving met speakers die volgens dezelfde methode zijn ontworpen en werken vanuit dezelfde app van het betreffende systeem.

Ervaar prachtige muziek in stereo met multiroom speakers

De meeste multiroom speakers kunnen in paren worden opgesteld om respectievelijk het rechter- en het linkerkanaal af te spelen. Dit geeft je een realistische stereo-ervaring, het lijkt wel alsof de artiest vlak naast je staat te spelen. Bovendien kun je luider spelen dan met slechts één speaker.

Twee multiroom speakers in stereo is dus een goed idee als je het best mogelijke geluid wilt, maar dan zonder stereo-installaties en kabels. Veel mensen kiezen er echter voor om in de woonkamer een compleet systeem op te zetten dat bestaat uit een stereo-installatie met een ingebouwde multiroom-functie en aparte hifi-speakers. In de andere kamers van je huis kun je dan een of meerdere multiroom speakers plaatsen, zodat je in elke kamer van je huis naar muziek, radioprogramma’s of podcasts kunt luisteren.

Kom langs bij HiFi Klubben om alles te weten te komen

Wil je meer informatie over multiroom-systemen voordat je beslist het welke te kopen? Bij HiFi Klubben staan we altijd klaar voor je. Breng een bezoekje aan een van onze fysieke winkels, zodat we je de verschillende systemen kunnen laten zien en je alles kunnen vertellen over de voordelen en mogelijke beperkingen ervan.

In de winkel kun je ook testen hoe de speakers werken met je eigen smartphone of tablet. Dit kan je aankoopbeslissing over welk merk of welk type van speaker aanzienlijk vergemakkelijken. Kom dus even langs om samen met ons de perfecte multiroom speaker voor jou en je specifieke behoeften te vinden.