Skip to content
Stereosysteem

Argon Audio FORUS 4 Wall + SA1 Mk2

€ 627,00set
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Luisteren naar streaming, TV-geluid en je draaitafel met echte hifi-kwaliteit. Compact ontwerp, goed geluid, Bluetooth en veel aansluitingen.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon SA1 Mk2+ Argon Audio FORUS 4 WALL – compacte muziekinstallatie met Bluetooth, hifi-geluid en draaitafelingang voor muziek en TV

  • Geïntegreerde Bluetooth voor muziekstreaming vanaf smartphone enz. (incl. aptX HD)
  • Indrukwekkend vermogen en een goede stereo-geluidskwaliteit
  • Supercompact en eenvoudig
  • Aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, inclusief draaitafel
  • Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, inclusief functie voor automatisch aanzetten

De Argon SA1 Mk2 + Argon Audio FORUS 4 WALL is een compacte muziekinstallatie met echt hifi-geluid. Je kunt hem gebruiken voor je muziek en TV en hij heeft veel slimme functies zoals Bluetooth en een geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, zodat je er elke draaitafel op kunt aansluiten.

De SA1 Mk2 heeft een helder, muzikaal en dynamisch geluid dat de Argon Audio FORUS 4 WALL-luidsprekers volledig tot hun recht laat komen. Dit is een serieuze hifi-installatie voor een heel betaalbare prijs – en als je toch liever voor andere luidsprekers gaat, de SA1 Mk2 heeft meer dan genoeg vermogen om een paar veel duurdere hifi-luidsprekers aan te sturen.

Flexibele installatie voor draadloze muziek en TV-geluid

De SA1 Mk2 heeft geïntegreerde Bluetooth, waardoor je draadloos muziek kunt afspelen vanaf een smartphone, tablet of PC/Mac. Het is allemaal heel eenvoudig, en de versterker ondersteunt zelfs aptX HD, zodat je met een compatibele smartphone de best mogelijke geluidskwaliteit krijgt.

Je krijgt ook supermooi stereogeluid uit de TV, en als je een Samsung of Sony hebt, kun je het geluid aansturen met je huidige afstandsbediening*. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op het best mogelijke TV-geluid, zonder lastige instellingen, extra afstandsbedieningen en ander gedoe – en zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de volgende elektriciteitsrekening. Wat wil je nog meer?**

De supercompacte FORUS 4 Wall-luidsprekers geven muziek en TV-geluid zeer overtuigend weer. En met de compacte SA1 heb je een systeem dat heel eenvoudig op een plank of in een kast past. Als je nog wat meer bas wilt, kijk dan eens naar de Malmö subwoofer van Argon Audio.

* Deze functie kan ook werken met de nieuwere TV’s van andere fabrikanten. Vraag HiFi Klubben om meer informatie.

**De Argon Audio SA1MK2 ervaart geluidsuitval wanneer deze door middel van HDMI is verbonden met Samsung-televisies van 2023 en 2024. Argon Audio werkt actief aan een firmware-update om dit probleem op te lossen.

Deze set bevat

Voor goed geluid aan de muur, is dit een ideale en voordelige oplossing. Plat ontwerp, echt hifi-geluid en een slim, geïntegreerd ophangsysteem.
Aantal / 1 paar
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 298,00
Supercompacte hifi-versterker met goed geluid, Bluetooth, HDMI-ingang voor TV-geluid en platenspeleringang. En dat voor die prijs!
Aantal / 1 stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd! Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
Prijs€ 329,00