Skip to content
NAD C268 Eindversterker

NADC268Eindversterker

Meer vermogen en beter geluid voor je installatie. Of sluit een muziekstreamer aan en ontdek de mogelijkheden van draadloze muziek!
stuk€ 1.099,00
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis!
 Te ervaren in

Bekijk ze hier:

Beschrijving

NAD C268 – 2 x 80 watt stereo-eindversterker met schitterende geluidskwaliteit, indrukwekkend vermogen en heel veel mogelijkheden

De C268 is een geavanceerde 2 x 80 watt stereo-eindversterker met een indrukwekkend vermogen, kristalhelder geluid en eindeloos veel mogelijkheden. Hij heeft dezelfde efficiënte klasse D-versterkertechnologie als de geïntegreerde C368, die intussen is uitgegroeid tot een favoriet van veel muziekliefhebbers en hifi-recensenten.

Je kunt deze versterker ook bridgen tot 300 watt in mono, zodat je genoeg vermogen hebt om zelfs de zwaarste luidsprekers aan te sturen. Of je kunt je luidsprekers bi-ampen, als je dat wilt. De C268 kan het allemaal!

Op alles voorbereid – ook streaming Met de C268 krijgt je installatie meer vermogen en een beter geluid, en hij is helemaal ideaal als ook jij je CD's en andere traditionele muziekbronnen hebt weggedaan en bent overgestapt op streaming. Dan kun je namelijk precies de muziekstreamer kopen die je wilt en die aansluiten op de C268, bijvoorbeeld een draadloze muziekstreamer van Sonos, HEOS by Denon of Bluesound. In combinatie met de C268 krijg je een effectief, flexibel en betaalbaar muzieksysteem met eenvoudige bediening en echt hifi-geluid – de perfecte garantie voor een ongekende muziekervaring. De C268 heeft een functie voor automatisch aan-/uitzetten, waarmee de bediening kinderspel en het energieverbruik minimaal is. En tegelijkertijd kun je de versterker heel gemakkelijk opbergen, bijvoorbeeld in een hifi-meubel.

Veel vermogen en goed geluid – een slimme investering In tegenstelling tot muziekstreamers en digitale streamingservices gaat een goede eindversterker, zoals de C268, eindeloos lang mee. Je hebt er dus nog jaren plezier van, ook als je overstapt naar een ander muziekmedium. Naast een paar goede luidsprekers is dit zelfs een van de meest duurzame hifi-investeringen die je kunt doen. Het loont dus om te kiezen voor echte kwaliteit.

De NAD C268 is verkrijgbaar in grafiet.

Let op: als het serienummer op je C368 lager is dan H78 C368 G08011 moet je iets laten aanpassen in de servicewerkplaats van Hi-Fi Klubben voordat je hem kunt gebruiken in combinatie met de C268. Deze aanpassing is helemaal gratis. C368's met een hoger serienummer zijn direct compatibel met de C268.

 

Lees hier de installatie handleiding voor Bridge mode en Bi-amping in combinatie met de NAD C368

Highlights

 • Veel vermogen, kan alles aan
 • Bridging mogelijk tot 1 x 300 watt bij 8 ohm
 • RCA en XLR-ingangen
 • Line-out voor meer eindversterkers of subwoofer
 • Bijzonder laag energieverbruik voor dit vermogen
Edwin De Kruijf
Apeldoorn
99 winkelsVind de dichtsbijzijnde winkel
Edwin De Kruijf

 • Veel vermogen, kan alles aan
 • Bridging mogelijk tot 1 x 300 watt bij 8 ohm
 • RCA en XLR-ingangen
 • Line-out voor meer eindversterkers of subwoofer
 • Staploze aanpassing van de ingangsgevoeligheid
 • Functie voor automatisch aan-/uitzetten en 12V trigger-in/-out
 • Weinig warmteontwikkeling en bijzonder laag energieverbruik voor dit vermogen

Technische specificaties

Dempingsfactor100
Dynamisch vermogen120 watt
Signaal-ruisverhouding98 dB
Uitgangsvermogen 4 ohm80 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm80 watt
VersterkertechnologieKlasse D
Vervorming (THD)0,03%

Accessoires voor de NAD C268

Aanbevolen producten

NAD C368 Versterker met Bluetooth
Versterker met Bluetooth
€ 1.349,00 / stuk
DALI RUBICON 2 Compacte luidspreker
DALI RUBICON 2
Compacte luidspreker
€ 2.198,00 / paar