Skip to content

DE PERFECTE COMBINATIE VAN
PRIJS GEBRUIKSGEMAK
EN DESIGN

Het Deense Argon Audio richt zich op serieuze hifi-apparatuur, en de perfecte combinatie van prijs, gebruiksgemak en design. Hun missie is om kwalitatieve hifi-producten te ontwikkelen voor een redelijke prijs – en dat doen ze heel goed. Met Argon Audio heb je geen enkel excuus meer om je dag te laten verpesten door slechte producten en een slecht geluid!

  • Ongekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Doordacht ontwerp
  • Getest door HiFi Klubben

87 producten
Er worden 42 producten weergegeven van de 87

Het huismerk van HiFi Klubben

Tegenwoordig wemelt het in Azië van de elektronicafabrikanten, en een klein deel van hen is zelfs in staat om kwaliteitsproducten te leveren voor een bescheiden budget. De ervaren inkopers van HiFi Klubben hebben deze markt jarenlang in de gaten gehouden en uiteindelijk gekozen voor leveranciers die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen en daarom de naam Argon Audio waard zijn.

Afgesteld voor jouw behoefte en smaak

Vaak is HiFi Klubben zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en de constructie van Argon Audio-producten. Dit geldt bijvoorbeeld voor onze testwinnaars, de ongelooflijk populaire DAB-radio's. Omdat wij volledige controle over het proces hebben, kunnen we de producten precies die functies geven die belangrijk zijn en de geluidskwaliteit optimaliseren. En dat hoor je!

Echt waar voor je geld

Vanwege het hoge afnamevolume en de lage productiekosten in Azië kunnen we Argon Audio-producten voor een erg lage prijs verkopen. Als je een echt kwaliteitsproduct zoekt, maar niet meer wilt uitgeven dan absoluut noodzakelijk is, zit je altijd goed met Argon Audio – anders zouden we ze namelijk niet verkopen. Vergelijk ons merk maar met andere producten. Dan zul je zien dat je heel veel kwaliteit voor je geld krijgt!