Skip to content
Argon Audio
Draaitafel

Argon Audio TT-4 Special Edition

€ 999,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
Exclusieve editie van de populaire en EISA-winnende TT-4. Wordt speelklaar geleverd met Ortofon 2M Bronze-element en geïntegreerde RIAA.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Argon Audio TT-4 SE – exclusieve hifi-platenspeler met geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker en Ortofon 2M Bronze-element

 • Speelklaar geleverd met Ortofon 2M Bronze-element
 • Exclusieve finish van hoogglanslak
 • Aluminium draaiplateau met rubberen mat
 • Uitstekende geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker voor directe aansluiting op alle installaties
 • 8,8”-toonarm van koolstofvezel/aluminium met aparte elementbehuizing

De Argon Audio TT-4 SE is een speciale editie van de populaire en EISA-winnende TT-4. Hij heeft een nog beter geluid en een exclusief ontwerp, waarmee je akelig dicht in de buurt komt van echte high-end – maar dan nog steeds voor een redelijke prijs. Hij heeft mooie, zwarte voetjes van aluminium en een finish met vijf lagen hoogglanslak, maar ook het geluid heeft een ‘boost’ gekregen.

Direct speelklaar, en hoe!

De TT-4 SE wordt speelklaar geleverd met een 2M Bronze MM-element van Ortofon, wat echt uniek is in deze prijsklasse. De naakte Fine Line-diamant van de 2M Bronze tast de groeven veel beter af dan andere, goedkopere oplossingen en is lineair tot 29.000 Hz.

Dit is dus absolute topkwaliteit, en als de naald versleten is, kun je zelfs nog een stapje verder gaan en upgraden naar het topmodel – de 2M Black. De bekabeling naar het element is ook verbeterd ten opzichte van de standaardversie, en het draaiplateau is gedempt met rubber aan de onderkant, waardoor het bijna resonantieloos is. En de laatste trillingen worden geëlimineerd door de platenmat, die ook van rubber is, in plaats van gewoon vilt.

Eenvoudig aansluiten met geïntegreerde RIAA

Je kunt de TT-4 SE direct aansluiten op alle installaties, ook als ze geen speciale platenspeleringang hebben. Argon Audio heeft de geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker geoptimaliseerd met veel betere componenten dan je normaal gesproken in deze prijsklasse ziet. Je hoeft dus alleen maar te kijken naar een aparte RIAA-/phono-voorversterker als je heel kritisch bent of ‘all-in’ wilt gaan met een low-output Moving Coil-element (MC).

Als je Moving Coil wilt gebruiken of geïnvesteerd hebt in een aparte RIAA, kun je de TT-4 SE gebruiken om de geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker te omzeilen. Een handig detail, waarmee de TT-4 SE een slimme investering is. Als je een betere oplossing wilt voor dezelfde prijs, zul je lang moeten zoeken!

De Argon Audio TT-4 SE is verkrijgbaar met zwarte hoogglanslak. Inclusief stofkap en RCA-kabel.

GRATIS MONTAGE: als je bij HiFi Klubben een nieuw element koopt, monteren wij het gratis en voor niets op je platenspeler. Vraag jouw HiFi Klubben om meer informatie.

Topkwaliteit tot in de kleinste details

De Argon Audio TT-4 SE is een serieuze hifi-platenspeler met geavanceerde technische oplossingen, een uitstekende geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker, resonantieloos chassis en een zwaar draaiplateau van aluminium met demping van rubber. De TT-4 SE heeft snaaraandrijving en wordt handmatig bediend. Kortom, een betrouwbare oplossing die lang meegaat, makkelijk te bedienen is en geweldig klinkt.

Je kunt de dwarsdrukcompensatie en snelheid bijvoorbeeld met een draaiknop instellen, wat bij veel andere modellen niet kan. Dit zorgt ervoor dat je het draaiplateau niet op hoeft te tillen om de snaar handmatig te verplaatsen als je een singletje wilt luisteren. Hij heeft een hoogwaardige en nieuwe toonarm, zodat je kunt kiezen uit veel verschillende elementen. Dankzij het gepatenteerde ATS-systeem (Anisotropic Torsion Stabilizer) is de arm extra stabiel, waardoor hij bijzonder geschikt is voor een hoogwaardig element.

HiFi Klubbens
Deskundige beoordeling

Voors

 • Speelklaar geleverd met Ortofon 2M Bronze-element
 • Exclusieve finish van hoogglanslak
 • Aluminium draaiplateau met rubberen mat
 • Uitstekende geïntegreerde RIAA-/phono-voorversterker voor directe aansluiting op alle installaties (kan uitgeschakeld worden)
 • Schitterend hifi-geluid
 • Eenvoudige en solide constructie
 • 8,8”-toonarm van koolstofvezel/aluminium met aparte elementbehuizing
 • ATS (Anisotropic Torsion Stabilizer)
 • Knoppen om de snelheid en dwarsdrukcompensatie in te stellen
 • De naald van het bijgeleverde element kan apart vervangen worden (compatibel met 2M Black)
 • Inclusief stofkap

Tegens

 • Start en stopt niet automatisch
 • Geïntegreerde RIAA/phono-voorversterker alleen voor MM-elementen
 • Geen USB-ingang of optische aansluiting

Accessoires voor de Argon Audio TT-4 Special Edition

Technische specificaties

AutomatischNee
DriverSnaaraandrijving
Snelheid33, 45
ElementOrtofon 2M Bronze
RIAA-/phono-voorversterkerJa
Effectieve lengte toonarm8,8"
Effectieve massa toonarm16,2 g
Gewicht draaiplateau (kg)1,5 kg
Stofkap inbegrepenJa

Recensies


5.0
33 recensies
5
33
4
1
3
0
2
0
1
0

Aanbevolen producten