Skip to content

10 redenen om je
receiver
te upgraden

Er gaat gewoon niets boven een home-cinema met echt surroundgeluid als je echt alles uit je films, TV en games wilt halen. En de nieuwste surroundreceivers van Denon kunnen het allemaal – nu en in de toekomst!

In een moderne home-cinema met surround komt het geluid van voren, van achteren en van boven, zodat je omringd wordt door geluid en helemaal kunt opgaan in de actie – of je nu een film, serie of concert kijkt, of aan het gamen bent. Maar de afgelopen jaren is de technologische ontwikkeling echt heel snel gegaan – voor beeld én geluid – dus als je een oudere receiver hebt, is het misschien verstandig om te upgraden.

Met een surroundreceiver van Denon haal je het allerbeste uit je TV en alle nieuwe videoformaten. En je krijgt hifi-geluid voor je muziek, zodat je favoriete nummers het geluid krijgen dat ze verdienen. Kortom, een goede home-cinema is een perfect cadeau voor het hele gezin en hoeft helemaal niet duur te zijn.

Populairste
Denon

1. Perfect
surroundgeluid

Met echte 3D-audioformaten (Dolby Atmos, DTS:X enz.) krijgt je home-cinema een ongekend realistisch geluid doordat het van alle kanten komt – ook van boven. Zo kun je weer jaren van schitterende films genieten, bijvoorbeeld van Netflix, Disney+, HBO enz. En een echt surroundsysteem met 3D-geluid geeft ook je games een totaal nieuwe dimensie. Hier kan gewoon geen soundbar tegenop.

2. Echt
hifi-geluid

Denon is een van de oudste hifi-fabrikanten ter wereld. En hun surroundreceivers zijn wereldberoemd vanwege hun geluidskwaliteit en betrouwbaarheid. De geïntegreerde versterker is gebaseerd op betrouwbare en serieuze technologie en alles is generaties lang verfijnd, aangepast en uitgebreid. Je films en muziek zijn dus in goede handen.

3. Muziek in 3D
met
Dolby Atmos

Met muziek in Dolby Atmos krijgen je favoriete nummers een totaal nieuwe dimensie. Zowel nieuwe als oude hits worden tegenwoordig in Atmos-surround gemixt, zodat je echt van alle kanten wordt omringd door muziek. Maak je agenda vrij om je favoriete nummers opnieuw te ontdekken. Maar kijk uit: als je ‘spatial audio’ eenmaal hebt gehoord, wil je nooit meer iets anders.

4. Je persoonlijke 
assistent

De mooie en slimme Denon ‘Setup Wizard’ helpt je stap voor stap met de nodige instellingen voor de luidsprekers, ruimtecorrectie, netwerk en aansluitingen. Met Denon kun je heel gemakkelijk een echt, perfect geïnstalleerd en overtuigend surroundgeluid krijgen – gewoon in je eigen woonkamer.

5. Persoonlijk
geluid

Met Denon is het heel eenvoudig om supergoed surround te krijgen in je woonkamer. De digitale Audyssey-ruimtecorrectie meet de geluidsweergave in de ruimte en corrigeert een brommend basgeluid of ongewenste resonanties automatisch. Dit is perfect afgesteld, persoonlijk geluid!

6. Adembenemende
beelden

Geniet van schitterende beelden met Dolby Vision, HDR en IMAX, met explosieve kleuren, vlijmscherpe contrasten en extreem realistische details – waardoor je films echt tot leven komen en het lijkt alsof je midden in de actie zit. Dankzij 8K-upscaling kun je op een 8K-TV genieten van je favoriete films en series met ongekend scherpe beelden.

7. Perfecte
games

Verlies jezelf in je games met Variable Refresh Rate (VRR) en 4K/120Hz, voor haarscherpe beelden en extreem soepele en vloeiende visuele effecten. Met deze nieuwe features heb je een voorsprong op je tegenspelers en haal je veel meer uit je games – of je nu een PC of spelcomputer gebruikt.

8. Muziek in alle
kamers met
HEOS

Met geïntegreerde HEOS-multiroom krijg je toegang tot een eindeloze hoeveelheid streamingmuziek en internetradio – zonder extra apparaten. Je stuurt alles heel eenvoudig aan met de HEOS-app op je telefoon. En als je draadloze muziek in nog meer kamers wilt, kun je het systeem uitbreiden met nog meer draadloze HEOS-luidsprekers.

9. Eén kabel
voor alles

Sluit blu-ray, een spelcomputer of andere beeldbron aan op de receiver en stuur het beeld en geluid (ook 8K) door naar je TV of projector met één HDMI-kabel. En via dezelfde kabel stuurt je TV het Dolby Atmos-geluid (van Netflix, Disney+, HBO enz.) terug naar de receiver. Zo kun je films en series kijken en gamen met een schitterend bioscoopeffect en een minimum aan kabels.

10. Klaar voor de
toekomst

De surroundreceivers van Denon zitten propvol met de nieuwste en mooiste HDMI 2.1-features, zoals volledige 8K-ondersteuning en echt 3D-geluid (Dolby Atmos enz.). Je bent dus helemaal klaar voor de beeldkwaliteit van de toekomst, of het signaal nu van een streamingservice komt, of van een spelcomputer zoals de PS5 of Xbox Series X.

Populairste
Denon