Skip to content

Jij bepaalt waar en wanneer het feest begint

Soundboks
listen louder

De SOUNDBOKS is een allesverslindend monster met geïntegreerde Bluetooth en accuvoeding. Je kunt er de wildste feesten mee geven en hij blijft doorgaan – ook als jij om 7 uur ’s ochtends uitgeteld op de grond ligt.

De SOUNDBOKS is al je wildste festivalherinneringen in één luidspreker. Vergeet je doe-het-zelf-installatie die er na drie dagen al mee ophield. Met de SOUNDBOKS heb je echt geen andere apparatuur meer nodig! 

De grote speakers, stoere metalen roosters en aluminium hoeken stralen uit dat jij klaar bent voor een feestje. En met de SOUNDBOKS onder je arm weet iedereen dat je niet komt om te dansen. Of wel, maar dan flink hard en ruig!

Hard en wild

Als je buiten graag harde muziek speelt, wordt het niet beter dan de SOUNDBOKS. Vergelijk het met een PA-systeem, maar dan draagbaar. Zo klinkt hij ongeveer. En het volume kun je zelfs op 11 zetten – als je echt wilt dat er de volgende dag niets meer van je oren over is. 

De SOUNDBOKS overstemt alles en iedereen en krijgt zonder mankeren 100 mensen tegelijk aan het dansen. Hij is niet echt bedoeld om de allerfijnste details in de muziek te benadrukken, maar schreeuwt de longen uit zijn lijf – en dat is toch precies wat je wilt?

Hij kan echt alles aan en geeft nooit op – ook niet als je er per ongeluk wat bier overheen gooit

Geeft nooit op

Je kunt de SOUNDBOKS gemakkelijk meenemen naar een bowlingavond met na afloop een biertje in de tuin, op skivakantie of naar een festival. Hij kan echt alles aan en geeft nooit op – ook niet als je er per ongeluk wat bier overheen gooit. Stop hem in je modderige festivaltas, samen met wat kleffe broodjes kaas en een ‘dit kan echt niet’-tape, en je blaast iedereen omver!