Skip to content

Jij bepaalt waar en wanneer het feest begint

Soundboks
LUISTER HARDER

De SOUNDBOKS is een superkrachtige Bluetooth-luidspreker die de perfecte sfeer op feesten en evenementen creëert.

De SOUNDBOKS dat is je wildste festivalherinneringen in één luidspreker. Vergeet je doe-het-zelf-installatie die er na drie dagen al mee ophield. Met de SOUNDBOKS heb je geen andere apparatuur meer nodig! De grote speakers, stoere metalen roosters en de hoeken van aluminium laten duidelijk zien dat jij klaar bent voor een feestje. En met de SOUNDBOKS onder je arm weet iedereen dat je komt om te dansen.

Eindeloos veel vermogen

De SOUNDBOKS klinkt heel goed, maar hij is niet bedoeld om de allerkleinste details in de muziek te benadrukken. Hij brult en schreeuwt als geen ander – en dat is toch het leukste wat er is? Er is geen enkele andere Bluetooth-luidspreker die op zo veel manieren voor zo veel actie zorgt!

Hij is klaar voor de soundtrack van jouw dag – en de volgende, als je op normaal volume luistert. Dan gaat hij namelijk 40 uur of langer mee!

Geeft nooit op

Met de SOUNDBOKS kun je echt alle kanten op; met deze draagbare luidspreker komt je feest pas echt goed op gang. Als jij ook vindt dat je muziek moet horen EN voelen, en als je geen stopcontact in de buurt hebt, dan is de SOUNDBOKS je beste vriend. Hij is klaar voor de soundtrack van jouw dag – en de volgende, als je op normaal volume luistert. Dan gaat hij namelijk 40 uur of langer mee!