Skip to content
Inbouwgeluid met een multiroomsysteem is een geniale combinatie, waarmee je het hele huis kunt vullen met een wereld aan muziek. Zo krijg je een schitterend geluid en heel veel slimme mogelijkheden, zonder dat het gevolgen heeft voor je interieur.

Of je nu een groot huis hebt, of maar een paar vierkante meter, een multiroomsysteem met geïntegreerde luidsprekers is altijd een goed idee. Dan haal je meer uit je vloeroppervlak, je hoeft niet de hele tijd heen en weer te rennen tussen verschillende installaties en je krijgt een schitterend geluid, zonder dat je interieur er last van heeft. Dat is nog eens win-win!

Met een draadloos multiroomsysteem, bijvoorbeeld van Sonos of Bluesound, kun je echt alle kanten op. Streamingservices op internet geven je toegang tot een eindeloze hoeveelheid muziek en je kunt alles afspelen hoe en waar je maar wilt. In elke kamer andere muziek, of dezelfde muziek in je hele huis? Je maakt gewoon één keer verbinding met het draadloze netwerk en vervolgens regel je alles met een smartphone of tablet. En het is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen het begrijpt. Wie het eenmaal heeft geprobeerd, is voorgoed verkocht.

Verberg je
techniek
en de luidsprekers

Met multiroom kun je al je techniek wegwerken, zodat je niets anders ziet dan de discrete voorkanten van de luidsprekers in het plafond en de muren. En die kun je overspuiten in dezelfde kleur als je muren, zodat ze zo goed als onzichtbaar zijn. Alle kabels en luidsprekers zitten in de muur, en je kunt alle elektronica verzamelen in een centrale techniekruimte, waar ook alle luidsprekerkabels bij elkaar komen.

De installatie is natuurlijk wel een ding, maar als je eenmaal klaar bent, heb je een mooi en stijlvol huis met muziek in alle kamers. Veel beter en gemakkelijker wordt het gewoon niet.

Er bestaan inbouwluidsprekers in alle mogelijke prijsklassen. En voor kamers waar je gewoon wat leuke en discrete achtergrondmuziek wilt, bijvoorbeeld de badkamer, kun je prima vooruit met een budgetvriendelijk model. Dan hou je meer geld over voor plekken waar kwaliteit echt belangrijk is. Bijvoorbeeld in de keuken waar het hele gezin samenkomt, of in de woonkamer waar je kunt genieten van TV en films met echt goed geluid.

Plafondluidsprekers en wandluidsprekers werken hetzelfde als gewone luidsprekers, en dus heb je een installatie nodig die er muziek naartoe kan sturen – via kabels die je hebt weggewerkt in je plafonds. Daar kunnen wij je uiteraard mee helpen.

Heel gemakkelijk om uit
te breiden

Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen multiroom en een inbouwsysteem. Omdat het vaak een geïntegreerd systeem is en vanwege de draadloze bediening kun je alles supersimpel uitbreiden met draadloze luidsprekers in kamers waar je vanwege praktische of economische redenen geen inbouwluidsprekers kunt plaatsen.

En dan is het natuurlijk extra fijn dat de vrijstaande draadloze luidsprekers nog steeds communiceren met de rest van het systeem en deel uitmaken van een geïntegreerd muzieksysteem dat je bedient met je mobiele telefoon. En dat geldt ook als je een draadloze luidspreker hebt gekocht met geïntegreerde accu, die je overal in huis met je meeneemt – en misschien zelfs in de achtertuin. Met multiroom krijg je een gebruiksvriendelijk systeem waar geen enkele Bluetooth-luidspreker tegenop kan.

Kom eens langs bij HiFi Klubben en ervaar echte multiroom-hifi! Wij helpen je met de perfecte inbouwoplossing!

Maak nu een
gratis
afspraak

Wij willen je graag het allerbeste en meest persoonlijke advies geven. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend gesprek – dan ben je al een eind op weg naar een geweldig resultaat. En als je nog vragen hebt, kun je ook altijd terecht bij een van onze winkels.

Een
goed begin
is het halve werk

Een goede voorbereiding maakt alles veel gemakkelijker. En daarom hebben we een paar tips waar je over na kunt denken voordat je naar HiFi Klubben komt.

  • In welke kamer breng je de meeste tijd door?
  • Hou rekening met de TV als je de luidsprekers plaatst.
  • Wat is je budget?
  • Ga je een huis bouwen of renoveren? Neem dan de bouwtekeningen mee. Dan is het veel gemakkelijker om te zien waar de luidsprekers het best geplaatst kunnen worden.
  • Kijk dan hoe de wanden, plafonds en verdiepingen zijn geconstrueerd.
  • Heb je massieve plafonds en muren, of zijn ze gemaakt van gipsplaat of iets dergelijks?
  • En als je in een huis woont, kijk dan of je ruimte in het plafond hebt.

Stel je eigen
audiomeubel
samen

De elegante hifi-meubels van clic en unnu zijn een individuele en flexibele oplossing die je zelf kunt samenstellen en aanpassen aan jouw persoonlijke installatie en situatie
Meer informatie