Skip to content

Het ultieme multiroomsysteem

Bluesound is het beste multiroomsysteem dat er bestaat. Het is de perfecte oplossing voor alle kamers, of je nu op zoek bent naar een compacte streamingluidspreker, goed TV-geluid, een discrete inbouwoplossing of compromisloze hifi-kwaliteit.

38 producten
Er worden 38 producten weergegeven van de 38

Er is op dit moment geen enkel systeem dat ook maar in de buurt kan komen van Bluesound – zeker niet als het gaat om combinatiemogelijkheden en productassortiment. Bluesound kan echt alles: van supersimpele mobiele muziek tot compromisloze high-end. 

De nieuwe 2i heeft een nóg betere geluidskwaliteit en een aantal nieuwe features, zoals Apple AirPlay 2 en tweerichtings-Bluetooth. Dit betekent dat je de muziek van je Bluesound-systeem kunt streamen naar een draadloze hoofdtelefoon.

  • Mooie afwerking, schitterende geluidskwaliteit en maximale flexibiliteit, ook voor high-end
  • Elegante en gebruiksvriendelijke oplossingen voor TV-geluid
  • Kan geïntegreerd worden in een aantal versterkers en receivers van NAD
  • Ondersteunt 24-bit HD-muziek en tweerichtings-Bluetooth voor draadloze hoofdtelefoons
  • Apple Airplay 2

Bluesound – ontwikkeld door NAD

Bluesound is ontwikkeld door de legendarische hifi-fabrikant NAD. Dit betekent dat je Bluesound kunt integreren in een aantal van hun stereoversterkers en surroundreceivers. Zo haal je het maximale uit alle moderne streamingmogelijkheden, zonder dat dit ten koste van de geluidskwaliteit gaat, en zonder extra apparaten in de kast. Kortom, Bluesound is een multiroomsysteem met kwaliteit tot in de kleinste details!