Skip to content
Bluesound
Muurbeugel

Bluesound WM200

€ 109,00stuk
Wit
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
 Te ervaren in
De elegante manier om je Bluesound-luidsprekers aan de muur te hangen. Dit draaibare ophangsysteem past perfect en is gemaakt van staal.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound WM200 Wall Mount Bracket – draaibaar ophangsysteem voor Bluesound-luidsprekers

De WM200 Wall Mount Bracket is een elegant ophangsysteem voor de Bluesound PULSE, PULSE 2, PULSE 2i, PULSE MINI en PULSE MINI2i. Hij is heel eenvoudig te monteren en het systeem kan 60 graden in horizontale richting worden gedraaid, zodat je hem perfect op je favoriete luisterpositie kunt richten.

De WM200 Wall Mount Bracket is gemaakt van staal – je luidspreker hangt dus stevig en veilig aan de muur. En de kabels kun je door een opening laten lopen, wat natuurlijk heel handig is.

De WM200 Wall Mount Bracket is verkrijgbaar in het wit en zwart.

Accessoires voor de Bluesound WM200

Technische specificaties

Horizontale draaiing60 °

Recensies


4.3
3 recensies
5
2
4
0
3
1
2
0
1
0
Robert
Zweden
10/19/2023
Robert
Zweden
Björn
Nederland
5/11/2023
Björn
Nederland
Andreas
Duitsland
3/29/2023

De evaluatie is enigszins ambivalent: Negatief: - Bij montage van Bluesound Pulse 2i is de wandafstand vrij klein! Er is nauwelijks genoeg ruimte voor de schuine apparaatstekker van het netsnoer dat bij de luidspreker wordt geleverd. Bij het afspelen via een LAN-kabel moet de kleinst mogelijke RJ45-connector worden gebruikt. De LAN-kabel die bij de Pulse 2i wordt geleverd, heeft connectoren die te veel ruimte innemen. - Het netsnoer past niet door de kabelgeleiding van de muurbevestiging. Dus sluit de stekker af, laat kabels lopen en schroef de nieuwe stekker vast. - Bij het kopen van de Pulse 2i moet je ervoor zorgen dat niet alleen het gat voor het schroeven aan de muurbeugel beschikbaar is, maar ook een draad in dit gat wordt gesneden. Helaas was dit niet het geval met mijn apparaat. Ik heb daarom zelf de draad doorgeknipt. Aangezien er een schroef met standaard schroefdraad bij zit, was dit in ieder geval geen groot probleem. Positief: - Als je de genoemde obstakels onder de knie hebt bij het monteren op een massieve muur, word je beloond met een echt goed klinkende kamergeluidssysteem, dat volledig voldoet aan mijn persoonlijke verwachtingen. Een vrijstaand geplaatste Bluetooth speaker van de prijsklasse 300 - 400 EUR (ik heb er een met aptx standaard voor mobiel gebruik) kan het duidelijk niet bijbenen.

Andreas
Duitsland