Skip to content
€ 65,00stuk
Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!Op werkdagen besteld voor 16:30, morgen thuisbezorgd!
  -
IR-afstandsbediening met drukknoppen voor Bluesound-systemen. Kan parallel aan de BluOS-app worden gebruikt.

Bekijk ze hier:

Beschrijving

Bluesound RC1 – compacte IR-afstandsbediening voor Bluesound-systemen

De RC1 is een compacte en betaalbare traditionele IR-afstandsbediening met drukknoppen voor Bluesound-systemen. Hiermee krijg je heel eenvoudig toegang tot een aantal basisfuncties (volume, start/stop enz.), zonder dat je de hele tijd je telefoon bij je moet hebben om de BluOS-app te gebruiken.

Met de RC1 kan iedereen het Bluesound-systeem gebruiken. Ook kun je 10 presets instellen, waardoor iedereen toegang heeft tot zijn of haar favoriete internetzenders of afspeellijsten, gewoon met één simpele druk op de knop. Met de RC1 hoef je niet met de telefoon en app te rommelen om het laatste nieuws op de radio te horen.

En als je de muziek van iemand anders zachter wilt zetten, dan is dat net zo simpel als op een gewone installatie. Of je drukt heel snel even op mute, als de telefoon gaat. De RC1 maakt het dus nog leuker en gemakkelijk om te genieten van een wereld aan muziek met Bluesound.

Klaar voor gebruik

De RC1 werkt gelijk zodra je hem uit de verpakking haalt en kan eenvoudig samen met de app werken. Er is geen extra configuratie nodig om te schakelen tussen de afstandsbediening en app-bediening.

De RC1 werkt met alle huidge Bluesound speakers, alle Bluesound streamers/muzieksystemen en sommige NAD-producten met Bluesound zoals bijvoorbeeld de M33, M10 en C700.*

De RC1 is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief batterij.

* In de toekomst komen er meer compatibele producten, eventueel via firmware-upgrades. De RC1 werkt niet met NAD-producten die een MDC-module gebruiken voor Bluesound.

Accessoires voor de Bluesound RC1

Technische specificaties

KleurZwart
KleurZwart
Gewicht (kg)0,01
Hoogte verpakking (cm)2
Lengte verpakking (cm)19
Gewicht verpakking (kg)0,02
Breedte verpakking (cm)5

Recensies


4.6
54 recensies
5
39
4
9
3
5
2
0
1
1
Jozef
Nederland
4 dagen geleden
Jozef
Nederland
Maickel
Nederland
4 dagen geleden

Eenvoudig en stevige afstandsbediening

Maickel
Nederland
Andreas
Duitsland
6 dagen geleden

Ik kom er nu pas aan toe om de afstandsbediening te testen. In het begin was ik sceptisch. Maar waar ik het heb opgezet. Echt goed te gebruiken. Toch geen koopje. Maar leuk om te hebben.

Andreas
Duitsland
Daniel
Duitsland
5/2/2024

De nieuwe werkt.

Daniel
Duitsland
Tomasz
Zweden
5/2/2024

Eenvoudig ontwerp en goede kwaliteit. Werkt echt goed.

Tomasz
Zweden