Skip to content

5 producten
5 producten

  Projectoren

   

  Een projector geeft je de authentieke bioscoopervaring thuis in de woonkamer. Hier krijg je beelden die in meters moeten worden gemeten in plaats van in inches, en bij HiFi Klubben hebben we een selectie gemaakt van enkele van de beste filmprojectoren op de markt, waaronder DLP, LCD, SXRD en Laser projectoren. We voorzien in zowel kleine als grote behoeften.

  CREËER JE EIGEN THUISBIOSCOOP MET EEN PROJECTOR

  Vroeger waren projectoren voorbehouden aan scholen, grote bedrijven en bioscopen. Gelukkig is dat niet langer het geval! Projectoren hebben langzaamaan hun weg gevonden naar veel huishoudens en er komen er alleen maar meer bij. Bij HiFi Klubben begrijpen we de grote interesse in projectoren heel goed - wie wil er nu niet elke dag het gevoel van de bioscoopzaal ervaren, en dat ook nog eens thuis? Het enige wat je nodig hebt, is een goede projector.

  FLEXIBELE PLAATSING DIE BIJ JE RUIMTE PAST

  Met een projector zijn er bijna geen grenzen aan de grootte van je beeld. Met een goede projector en een goed gekozen scherm kun je snel een bioscoopgevoel creëren in huis, zelfs op een gewone doordeweekse dag.

  De projector kan aan het plafond worden gehangen of op een tafel of plank worden geplaatst. Met een plafondbeugel voor je projector hoef je er niet meer aan te denken nadat deze eenmaal is gemonteerd, terwijl de vrijstaande oplossing handig is als je de projector wilt kunnen opbergen, bijvoorbeeld als de kinderen aan het spelen zijn, of als het plafond laag is en de projector in de weg hangt wanneer je hem niet gebruikt.

  Met een draagbare projector kun je deze ook gemakkelijk meenemen naar bijvoorbeeld een vakantiehuis of andere plekken waar je ervan kunt genieten. Je kunt er ook voor kiezen om in beide locaties een ophanging te hebben, zodat je de projector alleen aan het plafond hoeft te monteren wanneer je naar het vakantiehuis of thuis gaat.

  Afhankelijk van waar het ten opzichte van je bron moet worden geplaatst, kan een draadloze projector een goede oplossing zijn. Op die manier hoef je geen projectorbeugel te monteren en hoef je niet te kijken naar storende kabels tussen de projector en het systeem. Vaak kan dit de moeite waard zijn, zelfs als de prijs iets hoger is voor draadloze modellen. Voordat je extra lange kabels en oplossingen voor discrete installatie aanschaft, kom je op hetzelfde - of zelfs hogere - prijsniveau als bij draadloze projectoren. Je kunt jezelf dus zowel tijd, moeite als geld besparen door vanaf het begin voor een draadloze projector te kiezen.

  EEN PROJECTOR - VELE MOGELIJKHEDEN

  Er kan verschil zijn in hoe groot een beeld de verschillende projectoren kunnen produceren en hoeveel afstand er nodig is tussen de projector en het projectiescherm of de muur. Je kunt hierover lezen in de specificaties van de individuele producten, maar je kunt ook altijd naar je lokale HiFi Klubben-winkel gaan, waar we klaarstaan ​​met advies en begeleiding, zodat je de beste projector voor jouw ruimte kunt krijgen.

  Projectoren worden vaak geassocieerd met films en series die in het grootst mogelijke formaat moeten worden bekeken, zodat je weggeblazen wordt in je woonkamer. Ze zijn echter niet alleen voor geluid en tv; je kunt ook je eigen creatieve kant en/of die van je kinderen ontwikkelen met een projector. Richt een mooi motief op de projector en een stuk papier op de muur, zodat je het beeld als basis voor tekenen kunt gebruiken.

  Als je de kinderkamer of woonkamer wilt decoreren met een grote wandtekening, kun je de projector ook hiervoor gebruiken en rechtstreeks op de muur tekenen in plaats van op papier.

  Als je de projector wilt gebruiken om tekeningen te maken, is het misschien een goed idee om een draagbare projector te kiezen, zodat je deze naar behoefte kunt verplaatsen.

  GESELECTEERDE MERKEN

  Naarmate steeds meer consumenten de vele mogelijkheden van projectoren hebben ontdekt, zijn er ook meer fabrikanten op de markt gekomen om aan de vraag te voldoen.

  Bij HiFi Klubben hebben we enkele van de absolute beste merken geselecteerd, zodat je verzekerd bent van de beste projectoren op de markt wanneer je bij ons winkelt. In ons assortiment vind je goede projectoren voor je thuisbioscoop tegen prijzen waar iedereen mee kan doen.

  Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Samsung projector.

  Als je daarentegen scherpe randen en horizontale lijnen wilt, dan is een Epson projector degene die je moet hebben. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel zwart als wit. Ook hier is voor elk budget iets te vinden, en de kwaliteit laat natuurlijk niets te wensen over.

  Het derde merk dat we willen benadrukken, is Sony. Hun projectoren bevinden zich in het middensegment en het topsegment wat prijs betreft. Aan de andere kant behoren de technische oplossingen en de beeldkwaliteit ook tot de topklasse, dus een geavanceerde Sony projector is absoluut een goede koop als je een fantastisch resultaat thuis wilt hebben.

  GEMAKKELIJKE EN PROBLEEMLOZE INSTALLATIE

  Bovenstaande merken leveren projectoren in verschillende klassen, maar allemaal met de focus op kwaliteit.

  Je kunt onder andere een 4K-projector krijgen, die de perfecte basis vormt voor een high-end thuisbioscoop, of een UHD- of HD-projector die ook superieure kwaliteit op je privéfilmscherm biedt. Natuurlijk geldt dat hoe beter de kwaliteit, hoe hoger de prijs, maar het is zeker de moeite waard. Bovendien kun je geluk hebben en je nieuwe projector in de aanbieding vinden, zodat je een extra goede deal kunt sluiten.

  Lens Shift is een technologie die velen heeft behoed voor gefrustreerde zuchten en lange gevechten bij het installeren van de projector. Bij projectoren aan de onderkant van het prijsspectrum kun je meestal de beeldkwaliteit elektronisch aanpassen. Dit leidt echter verre van tot optimale kwaliteit. Lens Shift, beschikbaar op een aantal van de betere modellen, is dus duidelijk te verkiezen als je een haarscherp beeld wilt hebben.

  Met Lens Shift kun je de lens en daarmee het beeld zowel verticaal als horizontaal verschuiven zonder de beeldkwaliteit aan te tasten. Dit geeft je de mogelijkheid om een volledig scherp en recht beeld te krijgen, zelfs als de projector misschien niet helemaal recht hangt.

  HIFI KLUBBEN STAAT GARANT VOOR KWALITEIT

  We hebben ons assortiment projectoren zorgvuldig samengesteld, zodat je goede kwaliteit krijgt, ongeacht welk model je kiest. Onze projectoren bieden je prachtige en haarscherpe beelden en zijn daarom perfect als je je eigen thuisbioscoop wilt creëren.

  We staan altijd klaar om hulp en begeleiding te bieden als je dat nodig hebt. Je kunt contact met ons opnemen via de chat op de website of langskomen in de winkel, zodat we je de verschillende projectoren kunnen laten zien, laten voelen, optillen en ervaren voordat je een definitieve beslissing neemt.