HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Geld besparen met Bowers & Wilkins

KORTING OP 600-SERIE MODELLEN

Bespaar nu op de 600-serie van Bowers & Wilkins. Hier vind je compacte luidsprekers en vloermodellen met een mooi ontwerp en een schitterend hifi-geluid – nu voor een heel slimme prijs.

De 600-serie van Bowers & Wilkins is echte hifi-kwaliteit voor een betaalbare prijs, en nu is alles ook nog eens behoorlijk goedkoper. Hier vind je compacte luidsprekers en vloerluidsprekers – of je nu op zoek bent naar muziek voor op je studentenkamer, of een overweldigend surroundsysteem voor je home-cinema, deze serie heeft alles wat je maar nodig hebt.

Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. En denk eraan: bij ons kun je alles uitproberen voordat je iets koopt.

 

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier