HiFi Klubben

Skip to content
Koopjesmarkt Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Verpletterend geluid met Bluetooth

Installaties en Bluetooth-luidsprekers die het behang van de muur blazen

Er gaat niets boven muziek, jouw lievelingsmuziek... en dan kei- en keihard. Hier vind je schitterende luidsprekers en installaties voor een oorverdovende zomer.

Krijg jij ’s zomers ook altijd zo’n zin om keihard muziek te luisteren? Dat kan... op verschillende manieren. Met een Bluetooth-luidspreker neem je de muziek gewoon mee als je bijvoorbeeld samen met vrienden naar een festival gaat. En er zijn Bluetooth-luidsprekers met een indrukwekkend volume, voor als je je favoriete muziek ook echt wilt voelen. Maar wil je harde muziek en stereogeluid, dan heb je een echte installatie nodig.


Indrukwekkend geluid, waar je ook bent

Met een serieuze Bluetooth-luidspreker kun je de hele dag naar muziek luisteren, zonder te hoeven opladen. We hebben een aantal schitterende Bluetooth-luidsprekers verzameld die zijn opgewassen tegen regen, zand, modder en bier – zodat jij altijd, waar en wanneer je maar wilt, een feestje kunt bouwen.

Een geluidsdruk die meubels verplaatst

De luidsprekers van het Amerikaanse bedrijf Cerwin-Vega zijn beroemd en berucht vanwege de enorme geluidsdruk die ze produceren. En als je die combineert met een NAD C338, dan heb je een ijzersterke installatie waarmee je ook nog eens muziek kunt streamen.

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier