Skip to content

Podspeakers

We verkopen geen Podspeakers meer

Hi-Fi Klubben en Podspeakers hebben hun samenwerking beëindigd en gaan elk vanaf nu hun eigen weg. Dat was geen gemakkelijke beslissing: Podspeakers was namelijk heel lang een van onze belangrijkste en meest opvallende merken. Toch denken we dat dit besluit voor beide partijen het beste is.

Natuurlijk zijn we voortdurend op zoek naar goede alternatieven voor iedereen die gek is op hifi-geluid met een mooi, eigenzinnig design. Als je iets wilt weten over onze nieuwe producten, ben je altijd welkom in onze winkels of kun je bellen met onze klantenservice. Dat geldt uiteraard ook als je vragen hebt over je Podspeakers of als ze gerepareerd moeten worden. Wij staan voor je klaar!

We willen Podspeakers bedanken voor onze jarenlange samenwerking en wensen het bedrijf veel succes in de toekomst.

We maken gebruik van koekjes, aka cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier