Skip to content

Zomeraanbiedingen

Bekijk hieronder al onze zomeraanbiedingen.

Of je nu op vakantie gaat of lekker thuis blijft iedereen kan wel een beetje extra voordeel gebruiken. Hi-Fi Klubben heeft daarom deze zomer een aantal producten extra scherp geprijsd tijdens de zomersale. Naast deze aanbiedingen biedt je lokale Hi-Fi Klubben winkel nog extra aanbiedingen in de vorm van demomodellen, overvoorraden en andere deals. Kijk op de koopjesmarkt voor de lokale aanbiedingen.

Voor alle aanbiedingen geldt op=op maar zijn natuurlijk altijd inclusief 5 jaar Hi-Fi Klubben garantie als je je hebt aangemeld als lid van onze klantenclub.

We wensen je een muzikale vakantie!

 

We maken gebruik van koekjes, aka cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier