HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HiFi Scenen Talks – José González

José González werd in 2001 als gitarist ontdekt in Göteborg. Veertien jaar later heeft hij meer dan een miljoen albums verkocht, een wereldtour op zijn naam staan en momenteel is hij één van de grootste muzikale exportproducten van Zweden.

José González speelt met een groot orkest, in tegenstelling tot zijn eerdere werk.

In eerste instantie wilde ik ook mijn laatste album solo inspelen, alleen met een gitaar, maar niet alle liedjes kwamen tot hun recht in die sobere uitvoering. Ik voegde iedere keer meer instrumenten toe en dat deed het album goed. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit niet alleen met mijn gitaar had kunnen bereiken. Ook tijdens de live shows nodigde ik telkens meer muzikale vrienden uit, we staan dan ook met veel mensen op het podium!

Hi-Fi Scenen ontmoet José González op een koude winterdag in Stockholm, om te praten over het album, zijn favoriete sound en over zijn perfectionisme tijdens het productieproces.

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier