HiFi Klubben

Skip to content

Bluetooth voor strand en feest

Een waterdichte luidspreker kan het allemaal

Een waterdichte Bluetooth-luidspreker is water-, zand- en stofbestendig. Je kunt hem overal mee naar toe nemen. Bij HiFi Klubben vind je altijd een model en een formaat dat bij jou past. Wij helpen je graag om de perfecte Bluetooth-luidspreker te vinden.

Veel beter dan je mobiel

Als de zon hoog aan de onbewolkte hemel staat, moeten jij en je muziek natuurlijk naar buiten om van de zomer – en het leven – te genieten. Maar waarom zou je dan genoegen nemen met die verschrikkelijke luidsprekertjes in je mobiele telefoon? Zeker als het zo eenvoudig is om buiten ook naar goed geluid te luisteren?

Een waterdichte Bluetooth-luidspreker met accu is de ideale oplossing als je altijd draadloze muziek bij je wilt hebben – ook als je naar het strand, het zwembad of een feest gaat. Deze luidsprekers zijn zo robuust dat ze onvermoeibaar door blijven gaan, ook als je ze in het zwembad gooit of door het zand rolt. En als je voor kwaliteit gaat, dan klinken ze ook nog verrassend goed.

 

envaya_tur.jpg

Meer dan genoeg mogelijkheden – groot en klein

Er zijn waterdichte luidsprekers in pocketformaat, maar ook grotere en krachtigere modellen die gegarandeerd voor een feeststemming zorgen. Het belangrijkste is dat je een luidspreker kiest die bij je past. Het maakt namelijk nogal een verschil of je iets zoekt om snel mee te nemen naar het strand, of iets dat al je vrienden de dansvloer op krijgt. En een mooi ontwerp kan natuurlijk ook nooit kwaad.

soundboks_fest_hoj.jpg

Een goed voorbeeld van waterdichte Bluetooth-luidsprekers is de Envaya-serie van Denon. Ze hebben een robuust en stijlvol ontwerp en je kunt kiezen uit drie verschillende formaten. De ultracompacte Envaya Pocket neemt bijna geen ruimte in en klinkt stukken beter dan de luidsprekertjes in je mobiel. De grotere Envaya Mini en Envaya doen eigenlijk hetzelfde – maar dan beter. Of je kunt kijken naar de Flip 4 en Charge 3

van JBL. Al deze luidsprekers kun je heel eenvoudig meenemen op vakantie, naar de camping of overal waar je graag zonder gedoe naar muziek wilt luisteren.

Als je een feest geeft, of als het voor jou niet hard genoeg kan, dan kun je niet om de SOUNDBOKS heen. De SOUNDBOKS 2 is een ongekend brutaal monster van een luidspreker met Bluetooth – speciaal voor echte festivalgangers en volumejunks! De SOUNDBOKS heeft geen IP-certificering voor waterdichtheid, maar kan tegen een stootje en alle vloeistoffen die je maar kunt bedenken, zolang je hem maar niet als onderzeeboot in het zwembad gebruikt. En de accu gaat zo lang mee dat je gasten wel in topvorm moeten zijn, willen ze het langer vol kunnen houden dan de muziek. Hier vind je meer informatie over de SOUNDBOKS.

 

Bij HiFi Klubben vind je een selectie waterdichte Bluetooth-luidsprekers van de meest toonaangevende fabrikanten voor de meest uiteenlopende behoeften. Wij staan 100% achter de kwaliteit en je bent altijd welkom in één van onze winkels, zodat je het verschil zelf kunt ervaren.

 

jbl_vand.jpg

Hoe waterdicht is mijn luidspreker?

De zogenoemde IP-code vertelt je precies hoeveel water en vuil een bepaald artikel kan hebben. Zo kun je dus van tevoren zien of een luidspreker aan je eisen voldoet. Hier kun je meer lezen over de verschillende IP-codes.

Wat je moet weten over waterdichte Bluetooth-luidsprekers

  • Met de IP-codes kun je precies zien hoe goed een bepaalde luidspreker tegen stof en water kan.
  • Let op de accuduur als je je luidspreker veel mee wilt nemen. Die varieert nogal van model tot model.
  • Sommige modellen kunnen ‘gepaard’ worden met tot wel acht Bluetooth-apparaten (bijv. smartphones). Daardoor kunnen jij en je vrienden muziek afspelen met dezelfde luidspreker.
  • Sommige Bluetooth-luidsprekers hebben ook een USB-oplaadfunctie, zodat je een mobiele telefoon kunt opladen terwijl je naar muziek luistert – maar dat gaat wel ten koste van de accuduur.
  • Bluetooth-luidsprekers zijn een slimme oplossing voor mensen die altijd en overal naar muziek willen luisteren. Maar het is natuurlijk geen alternatief voor een echte hifi-installatie.

 

 

Drie producten zonder hydrofobie

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier