HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Devialet - High-end luidsprekers en audiofiele versterkers

Devialet is een relatief jong merk dat in 2007 is opgericht in Parijs. Het is momenteel de meest geprezen start-up ter wereld voor innovatie en uitmuntendheid in audio-uitvindingen. Het verhaal begon met ADH®, een revolutionaire gepatenteerde uitvinding die voor altijd hoogwaardige versterkers zou veranderen. Een verbluffende prestatie, deze hybride technologie combineert naadloos digitaal en analoog om geluidskwaliteit te produceren zoals nooit eerder ervaren.

De technologieën van morgen. Vandaag. 

Elke dag komen 80 Devialet-ingenieurs, monteurs, elektriciens, IT- en signaalverwerkingsexperts samen in hun Parijse ateliers. De meest opvallende geesten in hun respectieve vakgebieden, werken onvermoeibaar naar hetzelfde doel: het uitvinden van de geluidstechnologieën van morgen.

Een revolutie in de industrie.

Devialet-systemen zijn ontworpen, geproduceerd en geassembleerd in Frankrijk en vereisen extreme precisie-engineering en uiterst hoogwaardige materialen. Niets minder dan perfectie. Dit is het Phantom-ritueel.