HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

garantie - tv

Het is altijd vervelend als een apparaat defect raakt. Het wordt nog vervelender als er reparatiekosten aan verbonden zijn om het op te lossen.

De wet stelt dat je recht hebt op een product van goede kwaliteit. Daarom, zolang het defect niet door jezelf veroorzaakt is (laten vallen, bijvoorbeeld), heb je in principe altijd minimaal 2 jaar garantie. Daarbuiten geldt wat je redelijkerwijs mag verwachten van het product. Omdat dit per soort product of apparaat nogal kan verschillen, is het moeilijk een exacte garantieperiode te geven na de eerste twee jaar.

Binnen de garantietermijn wordt het artikel kosteloos hersteld of vervangen voor hetzelfde of een gelijkwaardig product als herstel niet mogelijk is. Ook worden geen vervoerskosten gerekend wanneer garantie van toepassing is

Als je lid bent van de Hi-Fi Klubben klantenclub, geniet je van een garantietermijn van 5 jaar op je aanschaf. Deze extra garantie doet niks af aan de wettelijke rechten. 5 jaar zekerheid dus, en dat terwijl het lidmaatschap helemaal gratis is.

Lees hier meer over de Hi-Fi Klubben Klantenclub

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina