HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bespaar tot 20% op de ZENSOR PICO en PICO

Compacte hifi-luidsprekers voor films en muziek

Nu kun je 20% besparen op de ZENSOR 1 EN ZENSOR PICO van DALI. Met deze luidsprekers krijg je muziek en films met echte hifi-kwaliteit in een lekker compact formaat.

Bespaar 20% op de ZENSOR 1 EN ZENSOR PICO van DALI. Sluit deze schitterende luidsprekers aan op je mini-installatie en geniet van films en muziek met echt hifi-geluid. Je kunt kiezen uit drie mooie finishes: wit, zwart of walnoot – welke vind jij het mooist?

Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier