HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

DISCREET DESIGN EN TOPGELUID

De allerbeste geluidskwaliteit voor muziek en TV

Hou je van goed geluid, maar ook van je interieur? Dankzij deze elegante en gebruiksvriendelijke oplossing hoef je niet meer te kiezen: topgeluid voor muziek en TV, én een mooi, discreet ontwerp.

Natuurlijk kun je goed geluid combineren met een stijlvol en modern interieur. Dit unieke systeem geeft je TV en muziek een geluidskwaliteit die je moet horen om het te kunnen geloven. Alle techniek – inclusief twee subwoofers voor een ultradiepe bas – zit heel netjes weggewerkt in een elegant hifi-meubel.

En omdat alles weggeborgen zit achter deurtjes, zijn de twee discrete satellietluidsprekers naast de TV het enige waar je tegenaan hoeft te kijken.

Dit systeem wordt samen met je TV in- en uitgeschakeld. En dankzij HDMI is het heel eenvoudig te bedienen – het volume regel je gewoon met de bestaande afstandsbediening van je TV.

Als het allemaal is ingesteld, is het niet veel ingewikkelder dan een soundbar. Maar dan met eindeloos veel mogelijkheden. Zo wordt je woonkamer echt de entertainment-hub van het hele gezin!

Ervaar het beste van het beste

De volledige installatie, inclusief de luidsprekers, is gemaakt door Lyngdorf Audio; de absolute koploper op het gebied van digitaal topgeluid! Het solide en exclusieve hifi-meubel van clic is schitterend om te zien en kan precies aan jouw wensen worden aangepast. De geniale stoffen deurtjes verbergen gameconsoles, muziekstreamers enzovoorts, maar laten de signalen van de afstandsbediening door.

Je kunt dit systeem bekijken in geselecteerde winkels van HiFi Klubben. Kom eens langs en overtuig jezelf – en als je vragen hebt, helpen we je natuurlijk graag. Systeemprijs vanaf 9.500,-

Let op: je kunt nu 940,- besparen op dit geniale audiosysteem. Bij ons krijg je de exclusieve HDMI-module er namelijk gratis bij!

_mid_Lyngdorf.jpg