HiFi Klubben

Skip to content
Koopjesmarkt Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Bluetooth-luidsprekers voor in de sneeuw

Drie draadloze miniluidsprekers die zijn opgewassen tegen het winterweer

De Denon Envaya is een serie Bluetooth-miniluidsprekers met goed geluid voor in de (natte) sneeuw. Ze zijn stof- en waterdicht, klinken verbazingwekkend goed voor dit formaat en kunnen zelfs tegen sneeuw.

Het is weer winter, en of je nu lekker warm bij de kachel zit of in de Franse Alpen door de sneeuw suist – het is altijd fijner met muziek erbij. Met de supercompacte Bluetooth-luidsprekers van Envaya kunnen jij en je vrienden altijd naar muziek luisteren, waar je ook bent en wat je ook doet.

De Envaya-luidsprekers zijn ontworpen voor een actieve levensstijl, ze zijn water- en stofdicht en de accu gaat de hele dag mee. Je kunt bovendien kiezen uit drie verschillende formaten.

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier