HiFi Klubben

Skip to content
Koopjesmarkt Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HiFi Klubben presents: PLUG IN

HiFi Klubben, Poppodium 013 in Tilburg en FaceCulture slaan de handen ineen voor een nieuwe reeks avonden: PLUG IN. Tijdens deze avonden worden artiesten geïnterviewd over hun geschiedenis, heden en toekomst, waarna de artiest nog de ruimte krijgt om zich op een unieke manier te presenteren. De eerste 2 muzikanten zijn Epica-gitarist Mark Jansen en Kovacs.

PLUG IN is een nieuw concept van HiFi Klubben, Behind The Music (het live platform van FaceCulture) en 013 in Tilburg. Tijdens de avond wordt een muzikant uitgebreid aan de tand gevoeld. Wat drijft hem/haar? Wat zijn de inspiraties en ambities? Aan de hand van videofragmenten uit het FaceCulture archief, video interviews met sleutelfiguren en vragen van interviewer Martin Kuiper krijgt het publiek een uniek kijkje in het verleden, heden en toekomst van de artiest. Hierna krijgt de muzikant de mogelijkheid zich op een unieke manier te presenteren. Dit kan door middel van akoestische nummers, het brengen van een gedicht, een verhaal, een videofragment of wat dan ook.

Mark Jansen - donderdag 13 september

PLUG_IN_Mark_Jansen1.jpg

De eerste 2 namen zijn inmiddels bekend. Op donderdag 13 september komt Epica-gitarist Mark Jansen naar PLUG IN. Jansen maakte al naam met zijn eerste band After Forever, maar toen hij daaruit stapte, kreeg hij nog veel meer succes met zijn nieuwe band Epica. Inmiddels tourt hij de hele wereld rond met de symfonische metalband. Jansen neemt ook unieke beelden mee uit zijn eigen archief en zal na het interview een akoestische set spelen met zijn partner Laura Macri met nummers van After Forever, Epica, MaYaN en Macri’s solowerk.

Kovacs - woensdag 7 november

De volgende gast is Kovacs. In twee jaar tijd lukte het haar om vanuit haar eigen kamer één van de grootste Nederlandse artiesten te worden, met meerdere awards en een platencontract bij Warner op zak. Op woensdag 7 november krijgt men te horen hoe dat ging, waar ze nu staat en wat er nog zoal in het vat zit voor de Eindhovense vrouw met de prachtige stem. Hoe de rest van de avond eruit gaat zien blijft nog even een verrassing.

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier