HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HiFi Klubben presents: PLUG IN

HiFi Klubben, Poppodium 013 in Tilburg en FaceCulture slaan de handen ineen voor een nieuwe reeks avonden: PLUG IN. Tijdens deze avonden worden artiesten geïnterviewd over hun geschiedenis, heden en toekomst, waarna de artiest nog de ruimte krijgt om zich op een unieke manier te presenteren.

PLUG IN is een nieuw concept van HiFi Klubben, Behind The Music (het live platform van FaceCulture) en Poppodium 013 in Tilburg. Tijdens de avond wordt een muzikant uitgebreid aan de tand gevoeld. Wat drijft hem/haar? Wat zijn de inspiraties en ambities? Aan de hand van videofragmenten uit het FaceCulture archief, video interviews met sleutelfiguren en vragen van interviewer Martin Kuiper krijgt het publiek een uniek kijkje in het verleden, heden en toekomst van de artiest. Hierna krijgt de muzikant de mogelijkheid zich op een unieke manier te presenteren. Dit kan door middel van akoestische nummers, het brengen van een gedicht, een verhaal, een videofragment of wat dan ook. De eerste twee avonden met Epica gitarist Mark Jansen en Kovacs zijn inmiddels achter de rug. Op woensdag 3 april zal het derde interview met Torre Florim plaatsvinden. 

Torre Florim - woensdag 3 april 

PLUG_IN_TORRE_FLORIM_01.JPG

Sinds De Staat in 2009 iedereen verraste met debuutalbum ‘Wait For Evolution’ is de band van frontman Torre Florim een begrip in Nederland. De groep is dan ook een unieke entiteit in ons kleine kikkerlandje en heeft met Torre een dijk van een frontman, die qua uitstraling niet onderdoet voor een, zeg, Nick Cave. Hoe kwam die bijzondere sound van de band tot stand? Wie of wat is van invloed geweest op Torre? En wat staat er nog te wachten in de toekomst? Dat en meer krijg je vanavond te horen als FaceCulture de Nijmegenaar aan de tand gaat voelen aan de hand van interview- en videofragmenten

Kaarten voor PLUG IN met Torre Florim kun je hier bestellen.

TYPHOON - vrijdag 24 mei

PlugIn_Typhoon_01.jpg

Sinds Typhoon in 2004 de finale van de Grote Prijs van Nederland won, ging het snel. In 2006 bracht de hiphop-artiest zijn debuutalbum ‘Tussen Licht en Lucht’ uit. Sindsdien is Typhoon niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Een decennia later blijkt de artiest de kleine podia te zijn ontstegen en heeft hij het podium gedeeld met A-klasse acts zoals Kensington en Di-Rect. Hoe kwam dit alles tot stand? Kan er nog nieuwe muziek verwacht worden? En wat staat er nog te wachten in de toekomst? Dat en meer krijg je vanavond te horen als FaceCulture de Zwollenaar aan de tand gaat voelen aan de hand van interview- en videofragmenten. 

Kaarten voor PLUG IN met TYPHOON kun je hier bestellen.

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier