HiFi Klubben

Skip to content

VT Wonen

HiFi Klubben en vtwonen werken samen in het programma 'Weer verliefd op je huis' om bewoners optimaal en stijlbewust weer te laten genieten van hun woning en heerlijke muziek.

HiFi Klubben werkt samen met vtwonen aan het programma 'Weer verliefd op je huis', In vtwonen 'Weer verliefd op je huis' gaan vtwonen stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning, Wendy Verhaegh en Frans Uyterlinde samen met Kees Tol de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. De liefde voor hun huis is bekoeld, omdat de woonsmaken van het stel behoorlijk uit elkaar liggen. Samen komen ze er maar niet uit. Daar brengt het vtwonen team verandering in. In elke aflevering kijkt de vtwonen-stylist met een frisse blik naar de woning. En zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Wil je een vtwonen aflevering terugkijken, klik dan hier.

Hieronder kun je de producten bekijken die we hebben gebruikt in de aflevering van .... augustus. 

 

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier