HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Tip van de maand

Mei

Iedereen die bij HiFi Klubben werkt is totaal bezeten van goed geluid, en die passie willen we graag met zoveel mogelijk mensen delen. Elke maand vragen we een van hen daarom om wat meer vertellen over een bepaalde installatie.

Truls Skaabones is 25 jaar jong en nadat hij in een aantal winkels van HiFi Klubben heeft gewerkt, werkt hij nu voor onze webwinkel. ’s Zomers is hij een actieve en enthousiaste skater, en ’s winters vind je hem vaak tot aan zijn knieën in de sneeuw. ‘Het enige wat skaten nóg leuker kan maken, is goede muziek’, zegt Truls.

Met zijn passie voor muziek en buitensporten was het voor Truls heel eenvoudig om zijn ideale installatie samen te stellen. Hij zocht iets wat goed klonk en wat je ook buiten kon gebruiken. ‘En dus was de AM-1 van Bowers & Wilkins de perfecte oplossing. Die is niet alleen weer- en windbestendig, maar is ook goed te horen als je buiten bent’, meent hij. ‘En hij is ook nog eens heel mooi, wat handig kan zijn als je een après-ski wilt organiseren’, lacht hij.

Ook de versterker en mediaspeler waren geen probleem. ‘Het moest iets zijn waarmee je niet steeds naar binnen hoeft te gaan om een ander nummer op te zetten en waarmee iedereen zijn favoriete nummers kan afspelen. En dus heb ik gekozen voor een draadloze HEOS AMP’, gaat Truls verder. ‘Als je die draadloze versterker combineert met de krachtige outdoorluidsprekers van Bowers & Wilkins, dan krijg je een geluid dat zelfs de beste alles-in-één-luidsprekers het nakijken geeft, qua volume én geluidskwaliteit’, legt hij uit.

‘De geluidskwaliteit van dit systeem is zelfs zo goed dat je het ook makkelijk binnen kunt gebruiken. Iedereen zal denken dat je een echte stationaire installatie gebruikt’, zegt Truls. Om te laten horen hoe goed dit systeem klinkt, kiest hij The Mountains met het nummer The Valleys. ‘Dit is een uptempo popnummer dat schitterend klinkt op deze compacte krachtpatser’, aldus Truls. ‘Hij heeft genoeg headroom en een mooie, volle bas. Bovendien past hij heel goed bij skateboarden, het hele jaar door’, zegt hij.