HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

SOUNDBOKS

Het volume gaat echt tot 11

De SOUNDBOKS 2 is echt een monster van een luidspreker met Bluetooth – speciaal voor echte festivalgangers en volumejunks! Hij trakteert jou en je vrienden op snoeiharde muziek in de tuin, bij je vakantiehuisje of op het strand.

De SOUNDBOKS 2 is zonder twijfel de allerbeste en meest krankzinnige Bluetooth-luidspreker ooit gemaakt! Als je het volume op 11 zet en 122 decibel aan volume over het festivalterrein rolt, dan weet je zeker dat je geen enkele andere Bluetooth-luidspreker meer hoort. Hij gaat tot wel 40 uur mee zonder te hoeven opladen. En als de accu toch leeg dreigt te raken, kun je hem altijd omwisselen met een extra bijgekochte accu.

De SOUNDBOKS 2 is bovendien 100% bier- en stootbestendig. Dus jij en je vrienden kunnen helemaal uit je plaat gaan!

Hier kun je meer lezen over SOUNDBOKS en de jongens achter SOUNDBOKS, en ontdekken hoe je deze zomer een SOUNDBOKS kunt huren.

 

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina