HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

SOUNDBOKS

Deze draagbare Bluetooth-luidspreker met accu gaat hard... KEIHARD!

De SOUNDBOKS is een draadloze Bluetooth-luidspreker met accu die zo genadeloos hard gaat dat hij zelfs de Apocalyps zou overstemmen. Hij is bestand tegen water, bier, sneeuw en modder – en dankzij de geïntegreerde accu kun je 40 uur non-stop blijven feesten. Jij bepaalt waar en wanneer het feest begint. Kom dit monster bekijken bij Hi-Fi Klubben!

Lees het artikel SOUNDBOKS – HARDER DAN HARD

 

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier