HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos PLAYBASE

Zet de TV boven op je luidsprekers

De PLAYBASE klinkt veel beter dan de geïntegreerde luidsprekertjes van je TV. En als je wilt, kun je hem uitbreiden met een draadloze subwoofer en draadloze rear-channel luidsprekers. Je krijgt dan ook meteen toegang tot alle handige mogelijkheden van het Sonos-systeem.

  • Veel beter geluid dan de ingebouwde luidsprekers van de TV
  • Geen ingewikkelde montage – de TV staat gewoon bovenop de luidspreker
  • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening
  • Kan worden uitgebreid met draadloze rear-channel luidsprekers en een draadloze subwoofer
  • Onderdeel van het draadloze Sonos-multiroomsysteem

De PLAYBASE is een platte en elegante ‘soundbase’-luidspreker die zo is ontworpen dat je er een TV op kunt zetten – zonder ingewikkelde montage. Met de PLAYBASE klinkt de TV ineens veel beter en werkt hij tegelijkertijd als een draadloze luidspreker voor al je streamingmuziek. Hij wordt geleverd in zwart of wit en je krijgt natuurlijk de mooie remote-app van Sonos erbij.

De PLAYBASE klinkt veel beter dan de geïntegreerde luidsprekertjes van de TV en je kunt hem bovendien uitbreiden met een draadloze subwoofer en draadloze rear-channel luidsprekers, voor een nog indrukwekkender geluid.

Eenvoudig surroundgeluid met draadloze rear-channel luidsprekers

Met twee draadloze PLAY:1’s of PLAY:3’s als rear-channel luidsprekers krijg je een echt surroundsysteem en klinkt het alsof je middenin je films zit. En ook al is het geen echte surround home-cinema, je krijgt wel een filmgeluid dat past bij de geweldige beeldkwaliteit van tegenwoordig, en dat zonder lastige installatie of vervelende kabels zoals bij een traditionele oplossing.

Sonos SUB – de basis voor filmgeluid en muziek

Als je nog meer lage tonen en een betere basweergave wilt, kun je de PLAYBASE uitbreiden met de draadloze Sonos-subwoofer. De SUB geeft een diepe, dynamische bas aan films en muziek, zonder dat er ook maar één kabel hoeft te worden gelegd. De SUB is de kers op de taart – of je de PLAYBASE nu zelfstandig gebruikt, of in combinatie met een paar rear-channel luidsprekers.

 

Drie oplossingen voor perfect TV-geluid met de PLAYBASE 

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina