HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Sonos PLAYBAR

Sonos PLAYBAR – geavanceerde soundbar voor de TV

De PLAYBAR klinkt veel beter dan de geïntegreerde luidsprekertjes van je TV. En als je wilt, kun je hem uitbreiden met een draadloze subwoofer en draadloze rear-channel luidsprekers. Je krijgt dan ook meteen toegang tot alle handige mogelijkheden van het Sonos-systeem.

  • Goede geluidskwaliteit vergeleken met andere soundbars
  • Kan zorgen voor filmgeluid met een surroundeffect
  • Het volume wordt geregeld via de TV-afstandsbediening
  • Kan worden uitgebreid met draadloze rear-channel luidsprekers en een draadloze subwoofer
  • Onderdeel van het draadloze Sonos-multiroomsysteem

Met de geavanceerde PLAYBAR klinkt de TV ineens veel beter en werkt hij tegelijkertijd als een draadloze luidspreker voor al je streamingmuziek. En je krijgt natuurlijk de mooie remote-app van Sonos erbij.

De PLAYBAR klinkt veel beter dan de geïntegreerde luidsprekertjes van de TV en je kunt hem bovendien uitbreiden met een draadloze subwoofer en draadloze rear-channel luidsprekers, voor een nog indrukwekkender geluid.

Sonos SUB – de basis voor filmgeluid en muziek

Als je nog meer lage tonen en een betere basweergave wilt, kun je de PLAYBAR uitbreiden met de draadloze Sonos-subwoofer. De SUB geeft een diepe, dynamische bas aan films en muziek, zonder dat er ook maar één kabel hoeft te worden gelegd. De SUB is de kers op de taart – of je de PLAYBAR nu zelfstandig gebruikt, of in combinatie met een paar rear-channel luidsprekers.

Eenvoudig surroundgeluid met draadloze rear-channel luidsprekers

Met twee draadloze PLAY:1’s of PLAY:3’s als rear-channel luidsprekers ontstaat er een echt surroundsysteem en klinkt het alsof je middenin je films zit. En ook al is het geen echte surround home-cinema, het filmgeluid past bij de geweldige beeldkwaliteit van tegenwoordig, en dat zonder lastige installatie of vervelende kabels zoals bij een traditionele oplossing.

 

Drie oplossingen voor perfect TV-geluid met de PLAYBAR 

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina