HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Luidsprekers voor TV’s

De geïntegreerde luidsprekers van de TV zijn vaak niet veel groter dan een bierdopje, en zo klinken ze ook! Een paar actieve luidsprekers zijn een eenvoudige en betaalbare oplossing die echt veel beter klinkt. Of ga voor een soundbar. Die is speciaal ontworpen om boven of onder de TV te hangen.

Als de TV vlakbij je stereo-installatie staat, is het natuurlijk logisch om het TV-geluid af te spelen via de luidsprekers. En als je alleen voor het allerbeste gaat, kies dan voor een surroundsysteem – dat produceert echt bioscoopgeluid in de woonkamer. Welke oplossing je ook kiest – het klinkt altijd beter dan de ellendige kleine luidsprekertjes in de TV.

 

 

Luidsprekers
voor stereo-installaties

Klein, groot, plat, rond, vierkant, kleurrijk, hout, metal, rock, jazz of klassiek – wij hebben de perfecte luidsprekers voor iedere smaak en elk genre.

 

Luidsprekers
voor smartphones

Muziek streamen vanaf het internet naar een Bluetooth-luidspreker of een installatie met vet stereogeluid. Draadloze muziek in het hele huis met multiroom.

 

Luidsprekers
voor TV’s

Met goed geluid op je TV haal je meer uit je films en televisieprogramma’s. Slimme oplossingen voor iedereen.

 

Luidsprekers
voor PC/Mac

Gaming of muziek? Je computer kan alles – en met een paar goede, actieve luidsprekers klinkt hij ook nog eens heel overtuigend, zelfs draadloos!

 

Luidsprekers
voor home-cinema

Echt bioscoopgeluid, gewoon in je woonkamer! Wij helpen je graag met het perfecte surroundsysteem.