HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Luidsprekers voor smartphones

Met een smartphone of tablet heb je toegang tot een wereld aan muziek, gewoon in je woonkamer. En als je stereo-installatie streaming ondersteunt, kun je alles draadloos afspelen met je bestaande luidsprekers. Of neem een paar actieve stereoluidsprekers met Bluetooth, dan krijg je goed geluid – maar zonder installatie!

Als je een kleinere kamer hebt, kun je ook kiezen voor een slimme alles-in-één-luidspreker die bijvoorbeeld kan worden aangesloten op een multiroomsysteem. En je regelt alles met je smartphone – lekker handig!

 

Bekijk alle streamingluidsprekers van Hi-Fi Klubben hier

 

 

Luidsprekers
voor stereo-installaties

Klein, groot, plat, rond, vierkant, kleurrijk, hout, metal, rock, jazz of klassiek – wij hebben de perfecte luidsprekers voor iedere smaak en elk genre.

 

Luidsprekers
voor smartphones

Muziek streamen vanaf het internet naar een Bluetooth-luidspreker of een installatie met vet stereogeluid. Draadloze muziek in het hele huis met multiroom.

 

Luidsprekers
voor TV’s

Met goed geluid op je TV haal je meer uit je films en televisieprogramma’s. Slimme oplossingen voor iedereen.

 

Luidsprekers
voor PC/Mac

Gaming of muziek? Je computer kan alles – en met een paar goede, actieve luidsprekers klinkt hij ook nog eens heel overtuigend, zelfs draadloos!

 

Luidsprekers
voor home-cinema

Echt bioscoopgeluid, gewoon in je woonkamer! Wij helpen je graag met het perfecte surroundsysteem.