HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Luidsprekers voor home-cinema

Surroundluidsprekers zijn eigenlijk hetzelfde als stereoluidsprekers. Maar je hebt er geen twee, maar vijf of zeven – inclusief een speciale centre-channel luidspreker (en eventueel een subwoofer). Als een luidspreker geschikt is voor muziek, kun je hem ook voor een home-cinema gebruiken. Het is vooral de vraag of je de ruimte en het geld ervoor over hebt.

Er is geen merk dat beter is in home-cinema dan andere merken. Het belangrijkste is dat de luidsprekers bij elkaar en bij je installatie passen – maar daar helpen wij je graag mee!

 

Bekijk verschillende surroundoplossingen hier

 

 

Luidsprekers
voor stereo-installaties

Klein, groot, plat, rond, vierkant, kleurrijk, hout, metal, rock, jazz of klassiek – wij hebben de perfecte luidsprekers voor iedere smaak en elk genre.

 

Luidsprekers
voor smartphones

Muziek streamen vanaf het internet naar een Bluetooth-luidspreker of een installatie met vet stereogeluid. Draadloze muziek in het hele huis met multiroom.

 

Luidsprekers
voor TV’s

Met goed geluid op je TV haal je meer uit je films en televisieprogramma’s. Slimme oplossingen voor iedereen.

 

Luidsprekers
voor PC/Mac

Gaming of muziek? Je computer kan alles – en met een paar goede, actieve luidsprekers klinkt hij ook nog eens heel overtuigend, zelfs draadloos!

 

Luidsprekers
voor home-cinema

Echt bioscoopgeluid, gewoon in je woonkamer! Wij helpen je graag met het perfecte surroundsysteem.