HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HIFI SCENEN TALKS – THE INTERBEING

Het geluid van snoeiharde metal – en software!

Het begint allemaal met verwarring... en software. Deze verrassende uitspraak viel al vroeg in het interview met het Deense djent-gezelschap The Interbeing. Hun hypercomplexe geluidsuniversum is het resultaat van minutieus georganiseerde digitale opnames die geleidelijk worden gemoduleerd, aangepast, veranderd en verbeterd – totdat ze hun definitieve vorm bereiken in een inferno van schreeuwende gitaren en oorverdovende drumpartijen tijdens een ‘echte’ oldschool studio-opname.

Hier vertellen ze waarom ze het liefst zo werken, maar tegelijk ook vinden dat er niets boven echt vinylgeluid gaat.

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina