HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HIFI SCENEN TALKS – SIGRID

"Dat is echt keileuk!" - geluid van Skam

‘Ik vind dat echt heel mooi, het klikkende geluid van skateboards’, vertelt Sigrid aan het begin van het interview, terwijl ze ontwapenend de camera in kijkt. Door haar enorme talent, een kraakheldere popproductie en de perfecte balans tussen intiem en uitbundig, rauw en kwetsbaar, is de Noorse zangeres Sigrid in no-time uitgegroeid tot een internationale popsensatie. Hier praat ze over geluid, ambities en de intimiteit die ontstaat tussen luisteraar en artiest, als je de tijd en ruimte neemt om echt te luisteren.

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina