HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HIFI SCENEN TALKS – BARONESS

Geestverruimende hoofdtelefoons en de kunst om jezelf tegen te houden.

Voor Baroness-frontman John Baizley draait muziek vooral om nieuwsgierigheid. Je begint bij wat je als laatste hebt gedaan, en dan doe je vervolgens precies het tegenovergestelde! Hier vertelt hij hoe hoofdtelefoons hem helpen om een ander bewustzijnsniveau te bereiken, over de kunst om jezelf tegen te houden voordat je een nummer verpest – en over de Flaming Lips als inspiratiebron!

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier