HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

HiFi Scenen Talks – Cypress Hill

Cypress Hill - corifee in de hiphop wereld, trad op tijdens WOO HAH! Festival 2015. Wij spraken ze, over hun geluid, over opnameprocessen en over favoriete plekken om muziek te luisteren.

De beste manier om naar muziek te luisteren waar je van houdt, is... hard! Gelukkig heb ik vriendelijke buren...

Het Amerikaanse Cypress Hill bestaat uit B-Real, Sen Dog, DJ Muggs en Eric Bobo. Opgericht in 1988 en zo'n 15 albums op hun naam. Ze steken niet onder stoelen of banken dat ze strijden voor legalisering van cannabis en daarbij zijn ze zelf veelgebruikers. Ze scoorden platina, gouden en multi-platina albums, en wij zijn natuurlijk benieuwd naar het verhaal achter deze albums.

Om de perfecte sound te creëren hoeven we niet altijd op precies hetzelfde level te zitten en alles uit te pluizen. We bekijken altijd wat we samen kunnen bereiken, wat belangrijk genoeg is om te vereeuwigen.

Wij denken dat je meer leuk vindt dan alleen deze pagina

We maken gebruik van koekjes, ook wel cookies, zodat je online kunt winkelen. We gebruiken ze ook om uit te vinden hoe onze website wordt gebruikt, zodat we onze site verder kunnen verbeteren. Door verder te gaan accepteer je deze cookies. Lees meer over cookies hier