HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Wat is Hi-Fi Scenen?

HiFi Scenen is een podium waar muziek gepresenteerd wordt op een hifi-systeem, en niet op een PA-installatie zoals je gewend bent bij liveconcerten. Je hoort ook geen livemuziek. De muziek die bij Hi-Fi Scenen wordt afgespeeld is al geproduceerd en opgenomen. Kort samengevat, Hi-Fi Scenen is een eerbetoon aan het album, aan de muziek waar artiesten, producers, technici en anderen dagen, weken, maanden of zelfs jaren aan werkten, om het geluid helemaal perfect te krijgen.

Het geluid van Deense albums is van extreem hoge kwaliteit, en het is de moeite waard om daar even bij stil te staan - zeker in een tijd waarin muziek steeds meer in een gecomprimeerd formaat wordt beluisterd, en over slechte luidsprekers.
Johannes Dybkjær Andersson, Creative Director, Volume

Hi-Fi Scenen is ook een eerbetoon aan het geluid en de muziekervaring die je thuis hebt. Wie ergens buitenshuis live naar muziek heeft geluisterd, wil graag thuis diezelfde ervaring herbeleven. Dat kan, door de muziek op je stereo-installatie af te spelen. Je luistert dan meestal naar geproduceerde muziek, en niet naar livemuziek. En dat willen we met Hi-Fi Scenen graag benadrukken.

Martin Kjær Skou, Hi-Fi KlubbenMartin Kjær Skou, HiFi Klubben

- Slechts weinig mensen kunnen zich een installatie van 100.000 euro veroorloven, maar dat wil niet zeggen dat ze geen goed geluid kunnen krijgen. Dat wil HiFi Klubben graag benadrukken - zeker in een tijd waarin echt goede geluidskwaliteit steeds minder belangrijk gevonden wordt. Met Hi-Fi Scenen hebben we een manier gevonden om de artiesten en producers die met veel liefde en plezier proberen om hun muziek het best mogelijke geluid te geven, eens flink in het zonnetje te zetten, vertelt Martin Kjær Skou, Community & Sponsorship Manager, HiFi Klubben.