Shop Menu

HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Overal goed geluid met inbouwluidsprekers

Met inbouwluidsprekers hoef je niet te kiezen tussen goed geluid en een mooi interieur

Je hebt dan misschien wel afscheid genomen van je grote vloerluidsprekers uit de jaren ’80, maar dat wil nog niet zeggen dat je niet meer naar goed geluid kunt luisteren.

Met de inbouwluidsprekers van bijvoorbeeld DALI of Bowers & Wilkins krijg je precies hetzelfde gedetailleerde geluid als vroeger. Maar dan zonder kabels of grote, massieve kisten in de woonkamer.

Met de nieuwe DALI PHANTOM M-375 in de muur krijg je een heel vol geluid met een mooi perspectief. Je kunt dingen in het geluidsbeeld plaatsen, net als altijd. Je hoort wie er speelt, waar ze staan en hoe de instrumenten ten opzichte van elkaar zijn verdeeld. Met andere woorden, je krijgt een enorm gedetailleerd geluid,’ zegt Edward Kniesmeijer, hoofd van de Projecten afdeling van HiFi Klubben.

Goede inbouwluidsprekers zijn de perfecte investering voor iedereen die niet alleen achtergrondmuziek wil, maar ook echt wil luisteren naar muziek. Misschien om gewoon even te ontspannen na een drukke dag op het werk. Op de bank met je benen omhoog, even je ogen dichtdoen en heerlijk wegdromen bij je muziek.

1800x600_How-to_See-more_NL.jpg

 

Ook voor TV- en bioscoopgeluid

Met inbouwluidsprekers krijgen je muziek, films of TV-programma’s een schitterend geluid.

De meeste mensen hebben tegenwoordig een flatscreen. Wij zeggen meestal: platte TV, plat geluid,’ vertelt Edward Kniesmeijer.

Maar je TV kan echt veel beter klinken – zelfs zonder kabels, soundbars of grote luidsprekers die toch maar in de weg staan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de DALI PHANTOM H-50 – een betaalbaar model dat veel beter klinkt dat de luidsprekers van je TV. En als je TV al bij je installatie staat, is dit helemaal een goede oplossing.

En als je echt massief geluid wilt, dan kun je ‘all-in’ gaan en een ultiem surroundsysteem van Bowers & Wilkins kiezen – voor een echt bioscoopgeluid bij jou thuis. Als je muren niet geschikt zijn voor inbouwluidsprekers, kijk dan eens naar ons assortiment TV-meubels van clic. Deze meubels staan bekend om hun hoge kwaliteit en strakke lijnen en zijn speciaal ontworpen om elektronica en kabels in op te bergen.

Met het uitgebreide assortiment inbouwoplossingen van HiFi Klubben is het heel eenvoudig om goed geluid te krijgen, zonder dat je interieur er last van heeft.

DALI PHANTOM M-375 in het kort

  • Ongelofelijk plat ontwerp van slechts 100 mm diep – past in alle muren.
  • Gemaakt voor muziek- en filmliefhebbers die op zoek zijn naar goed geluid en een discrete inbouwoplossing.

1800x1300_DALIPHANTOMM375WH_L_2.jpg