Shop Menu

HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Goed geluid en een mooi interieur

Inbouwluidsprekers zijn de perfecte oplossing voor iedereen die houdt van goed geluid en een mooi interieur

Stel je eens voor dat je de strakke lijnen van je interieur zou kunnen behouden, zonder last te hebben van alle mogelijke en onmogelijke kabels en elektronica. Je hoeft namelijk helemaal geen kabels meer langs plinten te leggen of luidsprekers in de meest uiteenlopende formaten te camoufleren.

Met de inbouwluidsprekers van HiFi Klubben krijg je heel eenvoudig heel goed geluid in je hele huis. Een slimme designoplossing en de allerbeste technologie – helemaal zonder gedoe.

De kunst is om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden – of je nu al een huis hebt of iets nieuws laat bouwen – en geluid te zien als een geïntegreerd onderdeel van je woning. Zo kun je overal in je huis genieten van muziek – uit de muren of plafonds.

Kleine, slimme Bluetooth-luidsprekers zijn heel erg handig. Het probleem is echter dat het stereoperspectief wegvalt en dat je veel nuances in de muziek mist. Maar met inbouwluidsprekers krijg je het goede geluid weer terug,’ vertelt Edward Kniesmeijer, Projecten Manager van HiFi Klubben.

 

Wij staan voor je klaar

HiFi Klubben is de grootste leverancier van geïntegreerde audiosystemen. En of je het nu zelf wilt doen of alles aan ons overlaat, wij helpen je van begin tot eind. Wij kunnen je vertellen welke luidsprekers je kunt kiezen, we vinden de beste installatiemogelijkheden bij jou thuis en we regelen en organiseren het hele project, samen met werklui en elektriciens. Met andere woorden, wij doen precies zo veel of zo weinig als jij wilt.

500x800_CI-case_A-Z_NO-(15).jpg

Inbouwgeluid is een erg discrete en supermooie keuze. Het klinkt goed en ziet er superstrak uit. En het allerbelangrijkste, het is ook nog eens heel gebruiksvriendelijk,’ zegt Edward Kniesmeijer.

Inbouwluidsprekers werken perfect samen met een multiroomsysteem. Dat betekent dat je overal in je huis kunt rondlopen en het geluid je volgt van kamer tot kamer – zonder onderbrekingen. Bij HiFi Klubben kun je kiezen uit drie verschillende multiroomoplossingen – Sonos, Denon en Bluesound – die allemaal compatibel zijn met ons assortiment inbouwluidsprekers.

Wil je onder de douche naar het ochtendnieuws luisteren? Geen probleem! Lekker koken in de keuken met jazzmuziek op de achtergrond, terwijl de kinderen in de woonkamer de polonaise dansen? You’ve got it. Met een multiroomsysteem kan iedereen luisteren naar zijn of haar favoriete muziek.

Als je bijvoorbeeld kiest voor inbouwluidsprekers van DALI en een multiroomsysteem van Denon, dan kun je alles aansturen met voice-control. En het kost vaak niet meer dan een goede smartphone.

Met relatief weinig componenten kun je je hele huis vullen met muziek, zonder dat je interieur er last van heeft.

 

1800x600_How-to_See-more_NL.jpg

 

Inbouwluidsprekers in het kort

  • Bij HiFi Klubben is de vraag naar inbouwoplossingen de afgelopen vijf jaren met 40% gestegen.
  • Je kunt inbouwluidsprekers gebruiken bij nieuwbouwprojecten, maar ook in appartementen.
  • Ze zijn geschikt voor alle kamers, van badkamer tot slaapkamer.
  • De kosten beginnen bij ongeveer 1.000 euro, afhankelijk van de producten en behoefte aan advies.
  • Inbouwluidsprekers zijn heel eenvoudig te integreren in een multiroomsysteem.

 

 

1800x1300_CI-case_Sound-in-many-rooms_DK-(1).jpg

Dit en nog veel meer kun je zien hier of in je lokale HiFi Klubben

MEER INFORMATIE