HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

KLAAR VOOR VOICE-CONTROL

Voice-control is veel meer dan zomaar een handige functie om te Googelen op je smartphone. Je kunt eigenlijk alles aansturen met je stem; bijvoorbeeld je muziek, de TV of de verlichting in huis. Je kunt alles in huis aansturen en gebruikmaken van allerlei services, ook als je je handen vol hebt.

En er zijn intussen heel veel luidsprekers, TV’s, installaties en andere producten die werken met voice-control. Kom maar eens langs bij HiFi Klubben. Wij laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is!

SONOS – NU MET GOOGLE-VOICE-CONTROL

Sonos is het meest populaire multiroomsysteem dat er bestaat. De compacte draadloze luidsprekers Sonos One (Gen 2), Sonos Move en de soundbar Sonos Beam hebben allemaal een geïntegreerde microfoon, zodat je het hele Sonos-systeem kunt aansturen met voice-control. Of je voegt een Google Home Mini toe en klaar is kees!

 • Sonos

  One (Gen 2) Draadloze luidspreker

  € 229,00 /stuk(s)

  Bekijk meer
 • Sonos

  Move Draadloze luidspreker

  € 398,00 /stuk(s)

  Bekijk meer
 • Sonos

  Beam Soundbar/draadloos luidspreker

  € 399,00 /stuk(s)

  Bekijk meer
Alle Sonos-producten weergeven

ZEG ‘HÉ‘ TEGEN JE LUIDSPREKER

HiFi Klubben heeft veel draadloze luidspreker met geïntegreerde voice-control. Stel alles één keer in en je bent klaar om je favoriete muziek te kiezen – met je stem. Je kunt kiezen uit grote en kleine modellen, en verschillende vormen en kleuren. Je vindt dus altijd een oplossing die past bij jouw smaak.

Hier vind je ons assortiment

VOICE-CONTROL VOOR ECHTE HIFI

Nu kun je ook echte hifi-installaties aansturen met je stem. Met de AMP1 en C368 van NAD heb je alleen nog een Google Home Mini nodig en je kunt de installatie aan- en uitzetten, het volume regelen en nummers kiezen zonder dat je hoeft te zoeken naar je afstandsbediening of telefoon. Nu krijg je een gratis Google Home Mini bij onze NAD-installaties.

 • NAD

  AMP1 + B&W 607 + Google Nest Mini Draadloos muzieksysteem

  € 1.206,00 /set

  Bekijk meer
 • NAD

  C338 + DALI OBERON 7 + Google Nest Mini Draadloos muzieksysteem

  € 1.756,00 /set

  Bekijk meer

PRAAT MET JE HUIS

In de toekomst kun je alles aansturen met je stem, maar HiFi Klubben kan je nu al een stuk op weg helpen; met smart-luidsprekers, een TV of andere producten met geïntegreerde voice-control. Zo kun je zelf uiteindelijk je eigen Smart Home samenstellen en het licht, koffiezetapparaat, de stofzuiger enz. aansturen met je stem.

Meer informatie over voice-control

Welcome Listeners

HiFi Klubben is een club voor mensen die weten hoe belangrijk het is om goed te luisteren.

Want als we luisteren, staan we open voor nuances. We leren onszelf en de wereld beter kennen en hebben aandacht voor alles wat er om ons heen gebeurt.

Daarom ook luisteren we naar muziek op een goede installatie. Niet voor de muziek, maar voor onszelf. Want als we echt luisteren, dan gebeurt er iets heel bijzonders. Je lichaam maakt endorfine aan, en je hoort de muziek niet alleen: je voelt hem ook! Overal in je hele lichaam.