HiFi Klubben

Skip to content
Lokale aanbiedingen Pak je korting op demo modellen, overtollige voorraad, uitlopende en refurbished producten! Bekijk ze hier

Geef je home-cinema een tweede leven

8 goede redenen om je surroundreceiver te upgraden

Gaat je home-cinema al een paar jaar mee? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe, hypermoderne receiver van Denon. De ontwikkelingen gaan razendsnel en een goede oplossing is nog nooit zo goedkoop geweest!

Misschien heb je al een goede home-cinema? Maar als die bijvoorbeeld al 10 jaar oud is, dan is er in de tussentijd zo veel gebeurd, dat je waarschijnlijk niet het maximale haalt uit de schitterende beeld- en geluidsformaten van nu. En dat is natuurlijk zonde, of je nu samen met het gezin gezellig naar een film kijkt, games speelt op een groot scherm of een echte filmfreak bent.

Denon heeft voor iedereen een oplossing en je krijgt altijd de beste kwaliteit voor je geld – of je nu een basismodel kiest, of ‘all-in’ gaat met honderden watt en geluid vanuit alle richtingen.

 

Beter dan ooit

CHANNELS.png

Meer kanalen, meer vermogen

Een complete home-cinema met geavanceerde features voor films en muziek is nog nooit zo goedkoop geweest. Je bepaalt zelf of je voor 5, 7, 9 of nog meer kanalen gaat. Met Denon heb je altijd goed geluid en meer dan genoeg vermogen.

 

 

3D AUDIO EXPERIENCE.png

Het geluid van de allerbeste bioscopen

Dolby Atmos en DTS:X geven je filmgeluid een hoogtedimensie, waardoor je echt midden in de actie zit. En je kunt al genieten van een echt 3D-effect zonder dat je luidsprekers in het plafond hoeft te monteren. Dat is de magie van de bioscoop, gewoon bij jou thuis!

 

 

HDMI.png

Altijd perfect beeld

Meer dan genoeg HDMI-aansluitingen, HDCP 2.3, 4K/60 Hz, Dolby Vision, HDR10, HLG, 4:4:4 Color, BT.2020... en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Denon loopt altijd voorop met de nieuwste videoformaten, zodat je kunt rekenen op perfect beeld.

 

 

Gemakkelijker dan ooit

EASY SETUP.png

Eenvoudige installatie

De bekroonde Setup Assistant van Denon heeft een mooie GUI en helpt je met de installatie en instellingen. Het moeilijke werk is al gedaan, het is doodsimpel om je nieuwe home-cinema perfect te laten werken.

 

 

HEOS MULTIROOM.png

Draadloze muziek in het hele huis

Met geïntegreerde HEOS-multiroom krijg je draadloze muziek in het hele huis. Voeg draadloze HEOS-luidsprekers toe in andere kamers en geniet van perfecte streaming met Spotify, TIDAL, Deezer enz. Je krijgt bovendien tweerichtings-Bluetooth, AirPlay 2 en je kunt alles aansturen met je smartphone.

 

 

ONE REMOTE - ONE CABLE.png

Eén kabel, één afstandsbediening

De geavanceerde eARC-functie stuurt hoge-resolutiesurroundgeluid (incl. Dolby Atmos en DTS:X) direct van je TV naar de receiver via slechts één HDMI-kabel. En dankzij HDMI-CEC regel je het geluid van de installatie met de afstandsbediening van je TV. Simpel en elegant!

 

 

bluetooth2.jpg

Draadloze vrijheid

Wist je dat je een draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon direct kunt aansluiten op een receiver van Denon? Loop lekker rond in huis en geniet van je favoriete nummers terwijl je aan het stofzuigen bent. Of als het laat is en je de rest van je gezin of je buren niet wilt storen met harde muziek. (Dit geldt echter niet voor oudere modellen zoals de AVR-X550BT, AVR-X4500H, AVC-X-6500H en AVC-X8500H.)

 

 

 

Maak kennis met de toekomst

VOICE CONTROL READY.png

Klaar voor voice-control

Smart Home en Denon gaan samen de toekomst tegemoet. Via een smart-luidspreker of je telefoon krijg je binnenkort toegang tot Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Sire, dus je kunt de oplossing kiezen die het beste past bij jou en je gezin.

 

 

Meer informatie over voice-control