Skip to content
0 producten
Geen resultaten gevonden met de huidige filters

Goede RHA hoofdtelefoons

RHA is een relatief nieuwe fabrikant die in 2011 zijn eerste in-ear hoofdtelefoon op de markt bracht. Het bedrijf wil producten maken die jou en de mensen om je heen in staat stellen om meer te communiceren, meer te voelen en meer in het hier en nu te leven.

RHA hoofdtelefoons zijn ontworpen vanuit een intuïtieve benadering. Dit houdt in dat het gemakkelijk moet zijn om precies te luisteren naar die audio die bij je gemoedstoestand van het moment past, waar en wanneer je maar wilt.

RHA is snel succesvol geworden en RHA hoofdtelefoons moeten op geen enkel vlak onderdoen voor bijvoorbeeld de Sennheiser koptelefoons, wat veel zegt over de hoogwaardige kwaliteit van hun producten.

Focus op kwaliteit van zowel design, comfort en geluid

Het ontwerp van de RHA koptelefoon is eenvoudig en stijlvol, met roestvrij staal, aluminium of keramiek.  De modellen van roestvrij staal zijn enorm duurzaam, terwijl de aluminium versie het economische alternatief is;  alle modellen bieden je zowel qua comfort als kwaliteit waar voor je geld. Een keramieken behuizing van de oordopjes minimaliseert potentiële vervormingen en ongewenste resonanties, en schenkt je dus een nog betere geluidservaring.

Op het vlak van comfort beschikken de RHA koptelefoons over een erg bijzondere kwaliteit. Veel van de koptelefoons van RHA hebben een zeer kenmerkend model waardoor je ze anders dan gewoonlijk in je oren steekt: je brengt de oordopjes achter je oor en steekt ze vervolgens in je oor, in plaats van ze vanaf de voorkant in je oren in te brengen. Zodra je hieraan gewend bent, zul je merken wat een voordeel dit is: RHA oortjes zitten zo stevig in je oren dat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze eruit vallen als je je hoofd plotseling draait of aan het sporten bent.

Je vindt ook heel gewone in-ear koptelefoons in het aanbod van RHA, denk aan RHA oordopjes in verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm voor jouw oren kunt vinden.

Hoewel de modellen van oordopjes die RHA aanbiedt enorm talrijk en divers zijn, hebben ze allemaal één belangrijke eigenschap met elkaar gemeen: het geluid is subliem. Sommige modellen hebben onder andere de slimme, gepatenteerde RHA DualCoil-functie, wat betekent dat een RHA koptelefoon evenveel aandacht besteedt aan bas, middenfrequenties en hoge tonen en zo een krachtig geluid produceert met een perfecte balans en veel diepte.

RHA headsets

Een headset wordt gedefinieerd als een koptelefoon met een (of meer) geïntegreerde of bijhorende microfoons. Daarom zijn alle RHA koptelefoons eigenlijk headsets, want ze hebben allemaal een ingebouwde microfoon.

Met een RHA headset kun je direct met de headset bellen en gebeld worden. Je hoeft je RHA headset dus niet af te nemen als je wordt gebeld – je kunt gewoon met de knoppen op de kabel of direct op de hoofdtelefoon drukken, zonder dat je je telefoon tevoorschijn moet toveren.

Draadloze RHA oordopjes

Het aanbod van RHA bevat ook draadloze koptelefoons. Alle draadloze RHA koptelefoons zijn via bluetooth te verbinden met je andere apparaten. Vandaag de dag is dit een van de populairste manieren om een draadloze hoofdtelefoon aan te sluiten, mede omdat bluetooth zo eenvoudig te gebruiken is.

Vooral het feit dat bluetooth werkt voor producten van verschillende fabrikanten en met verschillende besturingssystemen is erg handig, dus met een bluetooth koptelefoon hoef je je geen zorgen te maken of hij al dan niet compatibel is met je apparaat.

Het bereik is echter niet zo groot als bij andere draadloze opties, maar er komen regelmatig bluetooth updates beschikbaar met een verbeterd bereik. Bovendien hebben we onze smartphones meestal in de buurt, dus over het algemeen is het bereik van bluetooth meer dan voldoende.

Oordopjes met nekband

Bij de draadloze RHA koptelefoons vind je ook de slimme oordopjes met nekband. Zoals de naam al verraadt, worden de oordopjes met elkaar verbonden met een kabel achter in je nek.

Deze modellen geven je het voordeel van een draadloze verbinding met je geluidsbron, in combinatie met het gevoel van extra veiligheid als ze om je nek hangen. RHA oordopjes met nekband bieden dus zowel flexibiliteit als een praktischer aspect, aangezien je de koptelefoon gewoon om je nek kunt hangen als je hem even niet gebruikt.

De twee oordopjes zijn vaak magnetisch en plakken als het ware aan elkaar als je ze om je nek draagt. Dit is een functie die je echt op prijs zult weten te stellen als je ze een groot deel van de dag om je nek draagt, altijd klaar om opnieuw gebruikt te worden.

RHA oordopjes met nekband zijn ook erg populair als koptelefoons voor sporters. Als je een actieve levensstijl hebt, bijvoorbeeld met veel hardlopen of fietsen, kan een kabel al snel storend zijn als je naar muziek wilt luisteren. Maar een RHA koptelefoon met nekband schenkt je die extra veiligheid, zodat je er gewoon mee kunt rennen en fietsen je zorgen te maken over je oordopjes en zonder een kabel die voor je lichaam hangt.

True Wireless earplugs

Een ander type van in-ear koptelefoon dat RHA aanbiedt, zijn de draadloze RHA oordopjes in True Wireless-versie. True wireless betekent dat je RHA koptelefoon helemaal geen kabel heeft. Met True Wireless RHA oordopjes ben je 100% flexibel en voel je je volledig vrij, omdat je helemaal geen last hebt van kabels.

Je krijgt wel nog steeds alle andere functies die je ook bij een gewoon paar RHA oordopjes zou krijgen. Alles wordt eenvoudigweg op de behuizing van de oordopjes geplaatst: microfoon, bedieningsknoppen, batterij enz.

Probeer je nieuwe RHA koptelefoon uit bij HiFi Klubben

We raden altijd aan een fysieke HiFi Klubben-winkel te bezoeken voordat je een koptelefoon kiest. Het is leuk om een aantal RHA oordopjes in het echt te ervaren, zodat je kunt voelen hoe ze zitten en horen hoe ze klinken voordat je ze koopt.

Natuurlijk staan we ook altijd klaar voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat je er zeker van bent dat je een RHA koptelefoon vindt die perfect bij je behoeften en levensstijl past.

Gerelateerde pagina’s

Sony koptelefoonsWaterbestendige koptelefoonsJabra koptelefoonsDALI koptelefoonsKoptelefoons met noise cancellingSennheiser in-ear koptelefoonsOn-ear/over-ear headsetsB&O koptelefoonsOver-ear koptelefoonsBowers & Wilkins koptelefoonsDenon koptelefoonsAlle koptelefoonsiPhone koptelefoonsIn-ear headsetsOn-ear koptelefoonsKoptelefoon voor tv