Skip to content

22 producten

Grote selectie van iPhone oordopjes

De wereld van de adepten van de smartphone is verdeeld in twee kampen: het iPhone-kamp en het Android-kamp. Behoor je tot de eerste groep en ben je nieuwsgierig naar manieren om nog meer uit je iPhone te halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want wij zorgen ervoor dat je gebruikservaring met je iPhone naar een hoger niveau getild wordt.

De oudere iPhone-modellen hebben jack-plugs die in bijna alle hoofdtelefoons passen. Bij de nieuwere iPhones is deze functie echter weggelaten, zodat je ofwel draadloos moet luisteren ofwel een zogenaamde Lightning-connector moet gebruiken die in dezelfde uitgang past als je lader. Hierdoor heb je in principe dezelfde opties voor de iPhone hoofdtelefoon als voorheen, maar voor de nieuwste generatie van iPhone’s heb je een kleine adapterstekker nodig als je geen verbinding maakt via bluetooth.

Ontdek iPhone oordopjes en koptelefoons van deze merken

Sony koptelefoonsDenon koptelefoons – DALI koptelefoonsSennheiser koptelefoonsB&O koptelefoonsBowers & Wilkins koptelefoonsJabra koptelefoonsSennheiser in-ear koptelefoons

iPhone headsets

Koptelefoons met een (of meer) microfoon(s) worden headsets genoemd, en als je op zoek bent naar een iPhone koptelefoon waarmee je kunt telefoneren, dan ben je in feite op zoek naar een iPhone headset.

Met een iPhone headset kun je inkomende gesprekken beantwoorden met slechts één druk op de headset. Je hoeft dus niet te stoppen met koken om de telefoon op te nemen, maar je kunt ongestoord verder gaan met je activiteit. Ook op je werk is een iPhone headset handig; met een headset heb je bijvoorbeeld je handen vrij om aantekeningen te maken tijdens een telefoongesprek; alles is zoveel makkelijker als je je handen vrij hebt.

iPhone bluetooth headsets

Voordat je beslist welke iPhone headset te kopen, moet je overwegen of je een draadloos model wilt of een model met kabel. Een iPhone bluetooth headset is de meest flexibele oplossing. Het aanbod van deze modellen is erg ruim en dankzij bluetooth geniet je van een grotere bewegingsvrijheid.

Draadloze iPhone oordopjes en koptelefoons

Tegenwoordig zijn draadloze koptelefoons de populairste koptelefoons op de markt. Dit komt deels omdat veel mensen het prettig vinden dat er geen kabel aan hun oren hangt die ergens verstrikt in kan raken.

Een draadloze koptelefoon schenkt je volledige bewegingsvrijheid en een eenvoudige verbinding met je iPhone. Je hoeft je geen zorgen te maken of de uitgang van je telefoon en de stekker van de koptelefoon passen – je hoeft alleen maar bluetooth in te schakelen en de verbinding tot stand brengen.

Het grote voordeel van bluetooth is dat het enorm eenvoudig is om apparaten met elkaar te koppelen die niet noodzakelijkerwijs hetzelfde besturingssysteem hebben; bovendien wordt bluetooth ondersteund door alle mogelijke platforms en apps.

iPhone oordopjes en koptelefoons met kabel

Als je een iPhone hebt met een ingang naar een jack-plug, kun je bijna elke koptelefoon met kabel gebruiken, ongeacht het merk. Als de koptelefoon niet 100% compatibel is met Apple, is het enige risico dat je loopt dat je de knoppen op de kabel niet kunt gebruiken; maar verder kun je er zeker van zijn dat je een geweldige geluidservaring krijgt, hoe dan ook.

Als je een nieuwere iPhone hebt zonder jack-plug, dan kun je met een Lightning-connector – die in de meeste gevallen wordt meegeleverd – toch kiezen uit de volledige selectie.

Vraag om advies in je lokale HiFi Klubben-winkel

Er zijn véél meer koptelefoons voor de iPhone dan alleen maar AirPods en EarPods. Kun je je weg niet goed vinden in deze overvloed aan iPhone oordopjes? Dan kun je altijd terecht in de HiFi Klubben-winkel in jouw buurt. Hier vertellen wij je graag over alle voor- en nadelen van de verschillende iPhone oordopjes en koptelefoons, kun je de stijlen van de verschillende merken zien en alle modellen testen die je maar wilt.

Zoekopdrachten die verband houden met iPhone oordopjes en koptelefoons

Waterbestendige koptelefoonsKoptelefoons met noise-cancellingIn-ear koptelefoonsOn-ear/over-ear koptelefoonsIn-ear headsetsOn-ear/over-ear headsetsKoptelefoonsKoptelefoons voor sportKoptelefoons voor tv

Vragen over iPhone koptelefoons

Hoewel de meeste mensen met een iPhone trouwe fans zijn van alle Apple producten, zijn er nog steeds veel vragen over de iPhone oordopjes. Hieronder vind je een aantal van de meest gestelde vragen. Mocht je toch nog twijfels hebben over welke iPhone koptelefoon je moet kiezen, helpen we je graag verder in een van onze winkels.

Hoe ontkoppel je je koptelefoon en je iPhone?

Als je een koptelefoon met kabel hebt, moet je de kabel uit je iPhone halen om de twee te ontkoppelen. Als je een draadloze iPhone koptelefoon hebt, moet je in de meeste gevallen alleen maar de koptelefoon uit je oren halen en eventueel uitzetten. Als de verbinding niet is uitgeschakeld, kun je proberen om bluetooth op je iPhone uit te schakelen.

Welke oordopjes krijg je bij een iPhone 8?

Als je een iPhone 8 koopt, krijg je een paar Apple EarPods en een Lightning-connector meegeleverd, zodat je een gewone koptelefoon met kabel kunt aansluiten.

Welke oordopjes krijg je bij een iPhone XS?

Zoals bij de meeste andere iPhones zal Apple, wanneer je een iPhone XS koopt, een paar EarPods en een Lightning-connector in de doos zitten voor je.

Welke oordopjes krijg je bij een iPhone 11?

Je krijgt de originele Apple EarPods als je een iPhone 11 koopt, maar als je liever andere koptelefoon gebruikt, kun je de aansluiting tot stand brengen met de bijgeleverde Lightning-connector.

Hoeveel kost een koptelefoon voor iPhone?

Er zijn veel verschillende koptelefoons voor de iPhone en vooral de vele draadloze opties op de markt bieden een grote selectie om uit te kiezen, ongeacht je budget. Als je een goedkope iPhone koptelefoon wilt, dan kom je al ver met 40 euro, maar als je alleen maar tevreden bent met de crème de la crème qua comfort én qua geluid, dan zul je wat meer moeten uitgeven aan je nieuwe iPhone koptelefoon.

Waar sluit je een koptelefoon aan op de iPhone 7?

Wanneer je een bekabelde koptelefoon op je iPhone 7 wilt aansluiten, gaat de stekker in de onderkant van je iPhone 7. Hier sluit je ook de oplader aan, dus als je geen draadloze iPhone koptelefoon hebt, kun je niet tegelijkertijd naar muziek luisteren en je telefoon opladen.