Skip to content

3 producten
3 producten

  Goede DALI hoofdtelefoons

  Het Deense merk DALI geniet al jarenlang van grote naamsbekendheid op de audiomarkt. Dat is niet verrassend, want hun luidsprekers leveren indrukwekkende prestaties. Sinds 2019 heeft audio-expert DALI zijn aanbod uitgebreid met een reeks hoofdtelefoons van opmerkelijk hoge kwaliteit. De DALI hoofdtelefoon was meteen een groot succes.

  Over-ear DALI koptelefoons

  Alle DALI koptelefoons zijn over-ear koptelefoons. Dit type van koptelefoon heeft grote, comfortabele oorschelpen die je oren volledig omsluiten. Zo kun je helemaal opgaan in je lievelingsmuziek, je 100% concentreren op een goede podcast of gewoon lekker genieten van de rust die je DALI koptelefoon je biedt.

  Het geluid is uitstekend, want DALI heeft de speciale technologie die hun luidsprekers zo bekend heeft gemaakt, met succes weten te integreren in zijn koptelefoons. Als je met je met je DALI koptelefoon naar je lievelingsnummers luistert, ben je verzekerd van een geluidservaring die alle andere overtreft.

  Ook het design en het comfort zijn van topkwaliteit. DALI over-ear koptelefoons hebben zachte oorkussens die vervaardigd zijn uit een combinatie van traagschuim en imitatieleer; dit zorgt voor een beter ademend materiaal dan echt leer. Dit is een enorm voordeel als je van plan bent je koptelefoon voor langere tijd te dragen, en bovendien ziet het er stijlvol en exclusief uit. De hoofdband is ook zeer flexibel, zodat hij bij alle hoofdtypen past en je geen pijn of ongemak ervaart aan je hoofd, zelfs na urenlang luisterplezier. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: het donkere Iron Black en het lichte, romige Caramel White. Kies het model en de kleur die best bij je persoonlijke stijl passen, zodat je elke keer opnieuw extra blij wordt van je koptelefoon.

  DALI soundbar – DALI subwoofers

  Meer luxe met geweldige functies

  DALI koptelefoons zijn voorzien van functies die je gebruikerservaring écht verbeteren, en je uitdagen om opnieuw na te denken over wat een koptelefoon allemaal zoal moet kunnen.

  Met een DALI over-ear koptelefoon met actieve ruisonderdrukking of active noise cancelling (ANC) kun je je afschermen van de wereld om je heen, achterover leunen en genieten van audio in topkwaliteit. Deze functie is enorm doeltreffend: vervelende achtergrondgeluiden in de trein of op straat worden helemaal uitgeschakeld. Je bepaalt zelf of je je eigen wereldje wilt opvrolijken met muziek of gewoon even volledige stilte wilt – bijvoorbeeld als je wilt slapen in het vliegtuig of je wilt concentreren op je boek als je op een strand bent vol luidruchtige kinderen.

  Een andere functie die het meer dan verdient in de schijnwerpers te worden geplaatst en die getuigt van de hoge kwaliteit en een sterke focus op design en gebruikerscomfort, is de volgende: je kunt je muziek even onderbreken of weer opstarten, oproepen beantwoorden of van nummer veranderen door het DALI logo op de zijkant van de koptelefoon zachtjes aan te raken.

  Bovendien hebben DALI koptelefoons draaibare oorschelpen, wat super handig is als je je nieuwe metgezel overal met je meeneemt in je tas. Zo neemt hij minder plaats in en is hij beter beschermd in het opbergtasje dat je bij je DALI koptelefoon krijgt.

  Sommige DALI koptelefoons beschikken over een automatische uitschakelfunctie, handig als je dat zelf al wel eens vergeet. De koptelefoon gaat automatisch in stand-bymodus als je hem langer dan 10 minuten niet gebruikt.

  DALI koptelefoons met bluetooth

  DALI koptelefoons hebben al snel na hun ontstaan een plaatsje weten te veroveren op de snelgroeiende markt van de draadloze koptelefoons. Alle DALI koptelefoons zijn uitgerust met bluetooth, zodat je ze eenvoudig en zonder kabels kunt koppelen met al je apparaten.

  Bluetooth koptelefoons zijn echt handig als je vaak onderweg bent, vaak wisselt tussen verschillende geluidsbronnen of gewoon als je niet graag met kabels in de weer bent. Een draadloze koptelefoon biedt je een heel ander niveau van vrijheid dan wanneer je een koptelefoon via een kabel verbindt met je smartphone of computer.

  Het voordeel van bluetooth en draadloze koptelefoons in het algemeen is dat je in principe elk type telefoon of ander apparaat kunt aansluiten, onafhankelijk van het platform dat je gebruikt. Dit betekent bijvoorbeeld dat je je geen zorgen hoeft te maken over de compatibiliteit van je smartphone en je nieuwe bluetooth koptelefoon van DALI, want zolang je bluetooth hebt, zijn al je apparaten compatibel. Je kunt je DALI koptelefoon ook met je tv gebruiken, zowel via bluetooth als met een kabel.

  Ook al zijn deze koptelefoons draadloos, je hoeft je geen zorgen te maken over de levensduur van de batterij. Een DALI koptelefoon kan gemakkelijk tot 60 uur meegaan, afhankelijk van het model dat je gekozen hebt en de functies die je hebt ingeschakeld. En als je onverhoopt toch zonder stroom komt te zitten, kun je de meegeleverde kabel op je geluidbron aansluiten en blijven luisteren naar audio in dezelfde hoogwaardige kwaliteit die je van DALI gewend bent.

  DALI headsets

  Koptelefoons waarmee je kunt telefoneren heten headsets. Dit betekent dat alle DALI koptelefoons in feite headsets zijn, wat je alleen maar meer opties en flexibiliteit geeft.

  Veel DALI koptelefoons zijn voorzien van de functie Clear Voice Capture (CVC). De CVC-functie zorgt ervoor dat de microfoons je stem zo duidelijk mogelijk overbrengt naar de ontvanger wanneer je rechtstreeks in de headset praat. Dit wordt – onder andere – mogelijk gemaakt omdat er verschillende ingebouwde microfoons zijn die je stem vanuit verschillende hoeken opvangen; de microfoon waar de wind direct in blaast is dus niet de microfoon die het geluid uitzendt. Met een DALI headset ben je verzekerd van geluid van topkwaliteit, zowel voor jezelf als de persoon met wie je praat.

  Headsets van andere merken

  Bang & Olufsen headsetsBowers & Wilkins headsetsDenon headsets – Sennheiser in-ear headsetsSony headsets

  Krijg tips en advies in je dichtstbijzijnde HiFi Klubben-winkel

  Als je advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste DALI koptelefoon voor jou, ben je steeds welkom bij je lokale HiFi Klubben-winkel.

  Onze medewerkers staan altijd klaar om je te helpen precies datgene te vinden wat je zoekt. In de winkel kun je de verschillende DALI koptelefoons uitproberen, zodat je dat model vindt dat de beste pasvorm heeft voor jou. Niet alleen kun je voelen hoe ze over je oren heen zitten, je kunt ook naar je eigen favoriete artiesten luisteren met de verschillende koptelefoons. Je krijgt dus de volledige ervaring!

  Als je al weet welke DALI koptelefoon voor jou de juiste is, kun je deze ook meteen online bestellen. Als je de bestelling vóór 15.00 uur plaatst, verzenden wij je pakket dezelfde dag nog, op voorwaarde dat we het product op voorraad hebben. Wij bezorgen je pakket gratis bij de dichtstbijzijnde pakketautomaat, het dichtstbijzijnde postkantoor of de HiFi Klubben-winkel in je buurt als je het liever daar ophaalt.