Skip to content

Dali luidsprekers

77 producten
RUBICON 8
DALI RUBICON 8
Vloerluidspreker
€ 4.998 / € 6.598 / Paar
RUBICON VOKAL
DALI RUBICON VOKAL
Middenluidspreker
€ 1.599 / € 2.099 / Stuk
EPICON 8
DALI EPICON 8
Vloerluidspreker
€ 17.998 / Paar
Er worden 42 producten weergegeven van de 77

Grote selectie van DALI luidsprekers

DALI is een Deens merk dat groot is geworden dankzij zijn onuitputtelijke passie voor geluid. Slechts enkele decennia na de oprichting is het audiomerk al een gevestigde waarde op de markt, met onder andere een selectie indrukwekkende luidsprekers die het hart van iedere audiofiel sneller doen slaan. Een DALI luidspreker belichaamt het perfecte huwelijk tussen een onovertroffen geluidskwaliteit en een prachtig design. Kortom, een luidspreker waar je maar al te graag zult mee pronken.

DALI luidsprekers komen in vele maten en modellen. Of je nu op zoek bent naar discrete mini-luidsprekers of grote vloerstaande luidsprekers, in onze selectie vind je altijd wel een DALI luidspreker die aansluit bij je behoeften. En of je nu vooral kijkt naar het design of hoe hard ze kunnen spelen, bij HiFi Klubben vind je de beste DALI luidsprekers voor je huis.

Draadloze DALI speakers

Steeds meer speakers zijn tegenwoordig draadloos, dus het spreekt voor zich dat je ook een draadloze DALI speaker kunt aanschaffen. Een van de grootste voordelen van draadloze speakers is dat je geen gedoe meer hebt met kabels die in de weg liggen op je vloer of een rommelig aanzien geven op je muur als je daar een tv of speakers hebt opgehangen. Er zijn verschillende soorten van draadloze speakers, onder andere de populaire bluetooth- en wifi-speakers. Sommige draadloze DALI speakers maken gebruik van nog een ander type van draadloze verbinding, namelijk een draadloze signaalzender met 24 bit/96kH.

Dit zorgt voor de best mogelijke overdracht van en naar je DALI speaker, zonder dat er signaal verloren gaat in de overdracht. De geluidskwaliteit van DALI speakers is daardoor van topniveau. Een draadloze DALI speaker kan op verschillende manieren worden aangesloten, afhankelijk van het model dat je kiest. De grotere draadloze speakers worden doorgaans aangesloten via bovengenoemde draadloze signaaloverdracht, terwijl andere modellen die eerder bedoeld zijn voor gebruik ‘onderweg’ over bluetooth beschikken. Met bluetooth wordt verbinding maken met een smartphone of ander mobiel apparaat een fluitje van een cent.

DALI bluetooth-speakers

Bluetooth blijft aan populariteit winnen, en we kunnen zonder overdrijven stellen dat het vandaag de dag wordt gezien als de draadloze verbinding bij uitstek. Dit is deels te danken aan het flexibele karakter ervan: met bluetooth kun je elke smartphone met elk ander apparaat doen samenwerken, óók als je te maken hebt met verschillende besturingssystemen en platforms op je verschillende apparaten. Zolang beide apparaten bluetooth hebben, kunnen ze met elkaar worden gekoppeld.

DALI blijft uiteraard bij met de laatste trends, dus je kunt ook een DALI bluetooth-speaker krijgen om overal met je mee te nemen – of dat nu naar de tuin, het strand of misschien gewoon je badkamer is.

Een DALI bluetooth-speaker kan erg handig blijken, zelfs als je hem alleen thuis gaat gebruiken. Je kunt er namelijk alle apparaten met bluetooth op aansluiten, zodat je hem makkelijk van kamer naar kamer mee kunt nemen en zonder onderbreking van je muziek blijven genieten. Bluetooth heeft niet hetzelfde grote bereik als andere draadloze verbindingen, maar je kunt er gemakkelijk enkele meters van je DALI speaker verwijderen, zonder nadelige gevolgen voor de geluidskwaliteit. En anders kun je ook altijd nog gaan voor een van de kleinere draagbare speakers die je nog gemakkelijker overal met je meeneemt.

Actieve DALI speakers

Er zijn twee soorten speakers: passieve en actieve. Actieve speakers zijn erg populair, omdat ze voor velen de gemakkelijkste oplossing zijn. Een actieve speaker heeft een ingebouwde versterker, zodat jij je alvast niet bezig hoeft te houden met de aanschaf van een extra versterker. Daarom vind je bij HiFi Klubben een ruime keuze aan actieve DALI speakers, zodat jij dat makkelijke en voortreffelijke geluid in huis kunt halen.

Actieve DALI speakers schenken je net zoveel mogelijkheden als passieve, bijvoorbeeld op het vlak van draadloze verbindingen: bluetooth, wifi, alles kan. Er zijn ook verschillende formaten waaruit je kunt kiezen, zodat je op geen enkel vlak compromissen hoeft te sluiten en precies krijgt wat je wil. Of je nu de eenvoudige oplossing wilt met een actieve DALI speaker of eerder denkt aan een passieve DALI speaker in combinatie met een versterker, met DALI bepaal je zelf wat je speaker uit je speakers haalt.

Bouw een systeem met DALI speakers

Wanneer je gewend begint te raken aan een geweldige geluidservaring, kom je al snel in de verleiding om er meer van in huis te halen. Als je overweegt om je audiosysteem thuis uit te breiden, raden wij je aan om het bij speakers van hetzelfde merk te houden. Als je eerste liefde ook al een DALI speaker is, hoeft dat geen probleem te zijn. Het timbre kan anders zijn in verschillende speakers en het zou jammer zijn als je het verschil zou horen of veel tijd zou moeten steken in het corrigeren ervan. Een goede oplossing is om te investeren in een speakersysteem met speakers van hetzelfde merk, die ook qua design mooi bij elkaar passen.

Als je niet zo een heel grote installatie wilt, kun je ook uitbreiden met een paar speakers. Zolang je maar bij DALI speakers blijft, kun je er altijd meer toevoegen als je je systeem gaandeweg wilt uitbreiden.

Een DALI subwoofer is een heel goede manier om de geluidskwaliteit van je DALI speakers te upgraden. Een subwoofer zorgt ervoor dat ook de diepste bastonen van je muziek en films mooi weergegeven. Bovendien verbetert ook je gamingervaring met een subwoofer die alle geluidseffecten in je game oppikt.

Om het geluid van je tv een vitamineboost te geven, is er de DALI soundbar voor je. De bas wordt dieper en de dialoog zuiverder – en je hoeft geen audio-nerd te zijn om het verschil in geluidskwaliteit te kunnen horen met de kleine ingebouwde speakers van je tv. Je installeert je DALI soundbar onder het tv-scherm, zodat je het geluid rechtstreeks op je afkomt als je tv kijkt. Het is een elegante speaker die je geluidservaring verbetert zonder dat je hoeft te investeren in en veel ruimte hoeft vrij te maken voor meerdere speakers.

DALI surround-sound

We hebben het al gehad over de optie van een compleet speakersysteem. Zelfs als je ervoor kiest om klein te beginnen en je systeem geleidelijk uit te breiden, kun je toch al meteen een echt surround-sound in huis halen, zodat je langs alle kanten omringd wordt met geweldig geluid.

Als je al een subwoofer hebt, heb je verder alleen nog een centerspeaker en een aantal voor- en achterspeakers nodig. De centerspeaker moet direct onder je tv worden geplaatst en vormt de basis van het hele systeem. Hij verbetert zowel dialogen als geluidseffecten en zorgt voor een veel zuiverdere klankkleur dan gewone all-round speakers. Je nieuwe DALI centerspeaker heeft hetzelfde stijlvolle ontwerp als je gewend bent van DALI speakers, zodat hij op alle vlakken deel gaat uitmaken van je installatie.

Voor- en achterspeakers kunnen van alles zijn, van grote vloerstaande speakers tot kleine wandspeakers of compacte speakers die je makkelijk op een boekenplank kwijt kunt. Dit betekent dat je, ook al wil je een heus surround-soundsysteem samenstellen met alles erop en eraan, toch zelf invloed kunt uitoefenen op hoe het geheel eruit gaat zien. Met andere woorden, je kunt kiezen voor een discreet systeem met kleine speakers of een in het oog springende installatie met een paar zelfverzekerde, grote speakers.

Koop je nieuwe DALI speaker bij HiFi Klubben

De beste DALI speakers zijn de speakers die je het geluid geven waarnaar jíj op zoek bent. En laat dit nou precies ons vakgebied zijn. Wij weten als geen ander hoe je jouw favoriete geluidservaring kunt krijgen en hoe je de vele DALI speakers kunt combineren op een manier die perfect bij je past.

Wanneer je een fysieke Hifi Klubben-winkel bezoekt, kun je luisteren naar het geluid uit de speakers en de verschillende systemen uitproberen. Zo kun je een keuze maken met kennis van zaken en die DALI speaker aanschaffen die je in je dromen ziet … euh, hoort.