Skip to content

41 producten
Roam 2
Sonos Roam 2
Draadloze luidspreker met accu
€ 199 / Stuk

Goede mini luidsprekers

Een mini luidspreker is een zeer compacte luidspreker die weinig ruimte inneemt, maar je toch een uitstekende geluidskwaliteit schenkt. Mini luidsprekers geven het beste geluid in kleinere kamers, omdat er simpelweg minder ruimte die gevuld moet worden met geluid. De allerkleinste modellen op de markt passen makkelijk in je tas, zodat jij overal waar je gaat en staat kunt genieten van een bevredigende geluidservaring.

Bij HiFi Klubben wacht een ruime selectie aan kleine luidsprekers erop door jou ontdekt te worden. Een kleine luidspreker is erg handig op verschillende manieren, en hieronder lees je meer over hoe het praktische formaat ervan een voordeel voor je kan zijn.

Goed geluid in zakformaat

Een mini speaker is perfect voor kleinere kamers zoals bijvoorbeeld de badkamer, de slaapkamer of je bureau. Hij neemt niet veel ruimte in beslag, maar is wel in staat om een kamer te vullen met geluid, of je nu graag wat muziek op de achtergrond hebt terwijl je werkt of een mooi deuntje wilt aanzetten voor een leuke sfeer bij een gezellig samenzijn.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een mini speaker toe te voegen aan hun stereosysteem als hun budget te krap is voor een multiroom-systeem. Bij de meeste gezinnen staat de grote stereo-installatie met geschikte, vaak grotere speakers in de woonkamer. Wil je echter ook naar muziek luisteren in de keuken of je slaapkamer, dan is een kleine speaker een goede oplossing voor je. Je kunt hem gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere verplaatsen als je dat wil.

Mini speakers met bluetooth

Met een praktische mini speaker van HiFi Klubben heb je altijd je muziek bij de hand. De meeste van onze mini speakers verbind je eenvoudig via bluetooth met je smartphone, iPod, iPad of ander apparaat, maar je kunt ook oplossingen krijgen met kabels als je dat verkiest. Dan spaar je de batterij van je speaker wanneer deze muziek speelt.

Een kleine bluetooth speaker is een ideale draadloze oplossing als je een grote kamer hebt die je met muziek wilt vullen, maar toch een makkelijke oplossing wilt. Bekijk onze collectie bluetooth speakers: we hebben alle mogelijke maten en designs.

Als je echt het maximale uit je nieuwe speaker wilt halen, overweeg dan een draadloze mini speaker met bluetooth die óók via een kabel kan worden aangesloten; dit wil zeggen, een mini speaker met een jackplug. Dit maakt je speaker flexibeler in gebruik. Je kunt een kleine bluetooth speaker met kabel bijvoorbeeld gebruiken als je onderweg bent. Je kunt dan overschakelen van de bekabelde verbinding op de draadloze. Als je even weg wilt gaan van de speaker zonder de muziek uit te zetten, gebruik dan de wireless connected functie. Als je vervolgens minder batterij wilt gebruiken, kun je bluetooth uitschakelen en in plaats daarvan de kabel gebruiken.

Vind de beste kleine speaker voor jou

Ook als je besloten hebt om een mini speaker aan te schaffen, heb je een ruime keuze. Er zijn heel wat modellen om uit te kiezen. Ze variëren in kleur, ontwerp en functies, dus het is aan jou om uit te maken wat je het leukst vindt. Hoe een speaker eruit ziet heeft geen invloed op de geluidskwaliteit en functies, dus wat dat betreft is het alleen jouw stijl die bepalend is. Moet je kleine speaker rond of vierkant of zwart of wit zijn, en wil je strakke lijnen of zachte, afgeronde vormen? Er zijn veel opties. Blader door onze selectie om het ontwerp te vinden dat jij het coolst, het mooist of het elegantst vindt.

Ook de functies die je wilt hebben in je nieuwe mini speaker zijn persoonlijke voorkeuren. De verschillende modellen geven je verschillende mogelijkheden, dus nogmaals: het gaat erom wat jij nodig hebt en wat voor jou het beste werkt.

Als je je mini speaker voornamelijk buitenshuis gaat gebruiken, is het ook relevant om naar de batterijduur te kijken - met andere woorden, hoe lang de speaker kan spelen op één enkele lading. Als je de speaker vooral in één en dezelfde ruimte gaat gebruiken, bijvoorbeeld in de badkamer, is de batterijduur minder belangrijk. Je kunt hem dan immers continu aangesloten houden op een stopcontact.

Geselecteerde merken

Bij HiFi Klubben verkopen we alleen mini speakers waar we voor kunnen instaan. We hebben ons assortiment zorgvuldig uitgekozen om er zeker van te zijn dat je alleen kwaliteitsproducten hebt om uit te kiezen. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we altijd kleine speakers in verschillende prijsklassen hebben, zodat er voor elk budget iets bij zit. Hieronder hebben we enkele van onze populairste merken voor je op een rijtje gezet.

Argon Audio

Met een kleine speaker van Argon Audio krijg je waar voor je geld. Hun apparaten zijn erg redelijk geprijsd, zodat iedereen een hoogwaardige mini speaker in huis kan halen zonder zijn of haar budget te overschrijden. Dit betekent echter niet dat het merk heeft ingeleverd op kwaliteit of design. Beide zijn van topklasse, dus als je een degelijke mini speaker wilt voor een relatief lage prijs, dan is Argon Audio een geweldige plek om je zoektocht te beginnen.

Denon

Denon heeft onder andere een waterdichte mini speaker in zijn assortiment, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je hem meeneemt naar het strand of als je onverhoopt wordt nat geregend op een tuinfeest. Denon staat bekend om zijn apparaten met duurzaam design en geweldige geluidskwaliteit, en niet alleen als het om gewone speakers gaat, maar ook om mini speakers. Dit betekent dat je een spannend ontwerp krijgt met in het oog springende details, zodat zowel je ogen als oren blij zullen zijn met je nieuwe Denon mini speaker.

Bluesound

Met Bluesound haal je een smaakvolle en compacte mini speaker in huis. Bewonder bijvoorbeeld de modellen van de PULSE-serie eens. Je kunt kiezen uit stijlvolle ontwerpen in zwart of wit, met een elegante uitstraling die mooi in lijn ligt met de goede audiokwaliteit van de speakers. De kleine speakers maken deel uit van het slimme Bluesound multiroom-systeem dat je toelaat om meerdere speakers draadloos aan te sluiten om zo een compleet systeem voor je hele huis te creëren. Je bedient de kleine speaker vanuit de slimme Bluesound-app waar je een overzicht hebt van je playlists, albums etc. terwijl je ook muziek kunt streamen van diensten zoals TIDAL, Spotify en Deezer.

Bezoek je lokale HiFi Klubben-winkel

Je bent altijd welkom in een van onze HiFi Klubben-winkels als je op zoek bent naar nieuwe speakers of andere hifi-apparatuur. Als je een fysieke winkel bezoekt, kun je de verschillende mini speakers in het echt ervaren, de werkelijke kleuren zien, voelen hoeveel ze wegen en horen hoe ze klinken. Zo weet je zeker dat je de beste mini speaker voor jouw persoonlijke behoeften kiest. Online kun je veel lezen, maar de beste basis voor een weloverwogen keuze leg je best in de winkel.

Als je twijfelt over wat te kiezen, staan onze bekwame medewerkers klaar om je te helpen, zodat je de mini speaker kunt vinden die het best aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren. Waar en wanneer ga je de speaker voornamelijk gebruiken? Vind je de kleur mooi? Hoe wil je hem aansluiten? Wil je een mini speaker met bluetooth of een groot speakersysteem? En welk apparaat is je belangrijkste muziekbron? Dit en nog veel meer moet je overwegen. Daarom is wat hulp bij je beslissing meestal wel meer dan welkom. Zo weet je zeker dat je thuiskomt met de juiste mini speaker.